nlc.hu
Sztárok

Lábas Viki a félelmeiről

Lábas Viki: „Vannak napok, amiken borzasztó dolgokat mondok magamnak”

„Vannak mantrák, amik velünk élnek, ott csücsülnek a vállunkon: nekem például az, hogy duci vagyok” – mondta el a Margaret Island énekesnője.

Lábas Viki az InStyle magazinnak adott nagyinterjújában őszintén mesélt félelmeiről, érzékenységéről. Az énekesnő sokat dolgozik magán, gátjai feloldásán lelki és testi értelemben is: kortárs balettórákat vesz, és rátalált a szerelem is. 

Lábas Viki

Fotó: Birton Szabolcs

„Szerintem fontos az, hogy dicsérjük egymást, különösen most, amikor folyamatosan jönnek szembe velünk tökéletesre szerkesztett emberek. Hiszek abban, hogy ha meglátjuk másokban a szépet, az minket is szebbé tesz” – mondta el Lábas Viki, akinek a mai napig nehézséget okoz, hogy elégedetten nézzen a tükörbe. 

„Vannak mantrák, amik velünk élnek, ott csücsülnek a vállunkon: nekem például az, hogy duci vagyok. Nem megyek emberek közé fürdőruhában, nem tudom ezt levetkőzni. Igyekszem javítani rajta, de nekem igazi rémálom bikinit felvenni. Vannak napok, amiken borzasztó dolgokat mondok magamnak, de nem folytathatom ezt tovább” – árulta el az énekesnő

Lábas Viki nem csak a lelkét, de a testét is igyekszik edzésben tartani. Őszi turnéjukon táncolni is fog a színpadon. „A testnevelésórák alól mindig fel voltam mentve, nem szerettem sportolni, de sokszor hallottam, milyen jó hatással van ez az életünkre. A kortárs balettot választottam, mert gyönyörűen formálja a testet, másrészt önbizalmat ad az embernek, hogy képes valamire. Ha jobban akarjuk érezni magunkat a bőrünkben, tennünk kell érte, nem szabad ellustulni.” 

A Margaret Island énekese sosem beszél sokat a magánéletéről, az InStyle-nak elmondta: nem az a fajta előadó, aki állandóan kamerázza a napjait. „Mindennek megvan a maga helye: attól, hogy nem mutatok kifelé semmit a közösségi oldalaimon, van életem, sőt hiperaktív vagyok.” 

Az interjúban Viki most engedett egy kis betekintést a privát életébe. „Olyan társat vizualizáltam magamnak, aki hozzám hasonló habitusú, kalandokra, kihívásokra vágyik, és jól tudja kezelni a hektikus életmódomat. Nem szeretném elkiabálni, mégis úgy érzem, végre sikerült megtalálnom ezt az embert. Ha kitartóak vagyunk, és valóban dolgozunk önmagunkon, akkor találkozni fogunk azzal a személlyel, aki mellett megtapasztalhatjuk azt, milyen nőnek lenni.”

A teljes interjú az InStyle új számában olvasható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top