nlc.hu
Aktuális

Körözik Nemes Lászlót

Megszökött a házi őrizetből a pedofil edző, körözi a rendőrség a tarpai fociakadémián gyerekekkel fajtalankodó férfit

Alvó kisfiúkat molesztált Nemes László.

Körözik Nemes Lászlót. A pedofíliával vádolt, 54 éves fociedzővel szemben fogolyszökés miatt adott ki elfogatóparancsot a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság, amiért 3  hónappal ezelőtt megszökött a házi őrizetből. Mint a Blikk megtudta, a gyanú szerint Nemes a tarpai fociakadémián sportoló gyerekekkel fajtalankodott.

Nemes László

Forrás: police.hu

Az edzőként dolgozó férfi munkakörébe tartozott az is, hogy éjszaka felügyelje az externátusként működő diákszálláson elhelyezett gyerekeket. 2022 novemberében azonban több alkalommal is alvó kiskorú fiúkon szexuális erőszakot követett el.

Nemes 2022. december 6-tól 2023. november 7-ig letartóztatásban volt, majd ezután házi őrizetbe került, ahonnan 2023. november 19-én egyszerűen megszökött. Az erőszaktevő – aki akár 15 év börtönt is kaphat – a kárpátaljai Beregszászról származik. A lap úgy értesült, valószínűleg hazaszökött Ukrajnába, ott azonban feltehetően bujkálnia kell, hogy be ne sorozzák. 

Kiemelt fotó forrása: police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top