nlc.hu
Aktuális

Kínos: Pedro Pascal részegen állt színpadra

Pedro Pascal részegen vette át a SAG-díjat – videó

Kissé spicces volt, amikor a színpadra lépett.

Nem mindennapi jelenet játszódott le az idei SAG-gálán. Pedro Pascal a The Last of Us című sorozatban nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb drámai sorozatban játszó színésznek járó SAG-díjat, ám ezt a szokásos köszönőbeszédek helyett kissé részegen, illetve káromkodva vette át. „Ez több szempontból sem helyénvaló. Egy kicsit részeg vagyok. Azt hittem, hogy berúghatok” – mondta a színpadon a sztár. „Jézusom, Louise, hülyét csinálok magamból. De nagyon köszönöm! Pánikrohamom lesz, szóval megyek” – tette hozzá Pascal, majd „kib*szott nagy” megtiszteltetésnek nevezte a díjat. 

Íme a videó a jelenetről:

A hírek szerint a színész később a színfalak mögött beszélgetett a divattervező Tan France-szal, akinek elárulta, hogy nem emlékszik, hogy mit mondott a beszédében, de majd visszanézi az interneten – írja a CNN.

Pedro Pascal

Pedro Pascal a színpadon (Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

A díjátadón egyébként tarolt az Oppenheimer: a legjobb film, a legjobb színészgárda, a legjobb férfi főszereplő (Cillian Murphy) és a legjobb férfi mellékszereplő (Robert Downey Jr.) kategóriában is elvitték az elismerést. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top