nlc.hu
Aktuális

Víz és fűtés nélkül maradt az Uzsoki

Napok óta se víz, se fűtés az Uzsoki egyik osztályán – kabátban vannak a betegek

Áldatlan állapotok a kórházban.
Uzsoki

Péntek óta nincs víz és fűtés a budapesti Uzsoki Utcai Kórház belgyógyászati rehabilitációs osztályán, a betegek kabátban fekszenek a kórtermekben – értesült a 444.

A portál megtudta a kórház főigazgatójától, Ficzere Andreától, hogy elromlott a fűtési rendszer keringetőszivattyúja, de szakemberek már dolgoznak a helyreállításon.

A részlegen – ahol jelenleg 139 beteg fekszik – főleg anyagcsere, stroke és ízületi betegeket, végtag-amputáláson átesetteket kezelnek.

Amúgy nem ez az első eset, hogy problémák jelentkeznek az Uzsokiban. Korábban előfordult, hogy 4 napig nem volt meleg víz a kórház onkológiáján, mikróban kellett poharanként vizet melegíteni a tisztálkodáshoz. Karbantartási probléma állhatott akkor a háttérben.

Legutóbb a Jahn Ferenc kórház küzdött problémákkal, ott hetekig nem működött a lift a rehabilitációs osztályán, és már nehezen bírták a betegek és a betegszállítók.

Kiemelt fotó: illusztráció, MTVA/Bizományosi: Róka László 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top