nlc.hu
Aktuális

Sérült nyulat vittek állatkórházba a mentők

Különös beteget vittek kórházba a pesti mentők

A budapesti mentő személyzete szép példát adott emberségből.
mentő,

Budapest belvárosában, a hetedik kerületben gyulladt ki egy lakás csütörtökön hajnalban. A lakástűzhöz vezényelt mentő személyzete a helyszínen, a 40 év körüli, könnyebb füstmérgezést szenvedő nő mellett megtalálták kedvencét, egy súlyos égési sérüléseket elszenvedett törpenyulat is.

A mentő személyzete előbb a nőt, majd a nyulat is

ellátta. A sérült nyuszi oxigént kapott, majd speciális égési zselével próbálták csillapítani szenvedését. Az állat a szakszerű ellátás hatására hamarosan visszanyerte eszméletét. Végül a nőt stabil állapotban kórházba, a kritikus állapotban levő nyuszit pedig a mentésirányítás engedélyével állatkórházba szállította a mentő.

 

A Mentőszolgálat oldalán kommentelők elsöprő

többségének tetszett a mentők jócselekedete,

de azért volt, aki amiatt aggódott, hogy a kórházba vitt nyuszi miatt emberek mentése is késedelmet szenvedhetett. Utóbbinak a mentők azt írták, hogy egyrészt mentési szempontból eseménytelen napszakban történt a szállítás, másrészt annak során is készen álltak, hogy adott esetben megszakítsák az állatkórházba tartó útjukat egy mentőfeladat ellátása érdekében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top