nlc.hu
Aktuális

Gyermekbántalmazás Hajdúhadházán

Félholtra verhettek egy, nevelőszülőknél élő, 2 éves gyereket Hajdúhadházán

A kisfiút újra kellett éleszteni. Nyomoz a rendőrség a bántalmazás nyomán.
Hajdúhadháza,

Életveszélyes állapotban vittek kórházba egy kétéves hajdúhadházi kisfiút. Mint a Tények riportjából kiderül, a gyereket nevelőszülők gondozták, a történtekről a környéken lakók azt is beszélik, hogy megverték, de azt is, hogy egy szekrény esett rá.

A kisgyerekhez mentőhelikoptert is riasztottak. A gyereken több sérülés is volt, emellett keringése és légzése sem volt. A Tények úgy tudja, a kisfiút a mentők újraélesztették és Debrecenbe szállították. 

A tragédiával kapcsolatban a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányságnál azt nyilatkozták, hogy életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt rendeltek el nyomozást. Abból, hogy emiatt indítottak nyomozást, arra lehet következtetni, hogy bántották a kisfiút. Egy, a család közelében lakó nő – aki jól ismeri a házaspárt – azt nyilatkozta a Tényeknek, nem tudja elképzelni, hogy a nevelőszülők tették volna ezt a kisgyermekkel.

A szülőknek van közös gyerekük és nevelt is. A gondozott kisfiút vitték életveszélyes állapotban kórházba. A sérüléseit szakértő vizsgálja majd, és akkor derül ki, hogy mitől keletkeztek.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top