nlc.hu
Aktuális

Hotel Silvanus tűz

Megszólalt a leégett szálloda igazgatója

Hatalmas a kár, sok vendég még mindig a melegedőbuszokban várakozik, a helyreállítási munkálatok pedig villámgyorsan kezdődnek, nyilatkozta az igazgató.

Amint azt korábban megírtuk, tűz ütött ki a visegrádi Hotel Silvanusban. A szálloda igazgatója, Pintér Róbert elmondja, a 151 szobából 143 szoba volt kiadva, amikor kigyulladt a negyedik emelet. Az emeleten kizárólag szobák vannak. Jelenleg is tart a vendégek elhelyezése, többségük egyelőre melegedőbuszokban és környező épületekben áll.

Máris elkezdődtek az újjáépítési munkálatok, mint az igazgató elmondta, már van tapasztalatuk a Covid miatt abban, hogyan kell gyors hirtelenséggel, szinte egyik pillanatról a másikra menedzselni a helyzeteket.  Arra egyelőre nem tudott válaszolni, mi lesz a következő időszak foglalásaival. Ez attól is függ, hogy a hétvégi felmérések milyen eredményt mutatnak. A tüzet egyébként valószínűleg elektromos probléma okozta, a kár pedig jelentős mértékű.

Forrás: MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top