nlc.hu
Aktuális

Tűz ütött ki a Hotel Silvanusban

Lángol Visegrád ikonikus szállodája

Teljes terjedelmében ég a visegrádi Hotel Silvanus felső szintje, a vendégeket kimenekítették.

Hatalmas tűz ütött ki szombat délelőtt a visegrádi Hotel Silvanusban, a szálloda felső szintje teljes terjedelmében ég. Csámpai Attila, a Pest vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője azt mondta, hogy a lángok már a tetőszerkezetre is átcsaptak.

A tűzoltók a legmagasabb riasztási fokozatnak megfelelő erőkkel, több vízsugárral oltanak, és igyekeznek megakadályozni a tűz továbbterjedését.

szálloda Visegrádon

A szálloda felső szintje ég (Fotó: Booking.com)

Jelenleg 200-300 négyzetméteres részt érint a tűz, a szállodában 200 vendég tartózkodott – közölte.

A katasztrófavédelem  szombat délben kiadott közleménye szerint a visegrádi szálloda negyedik szintje és tetőszerkezete teljes terjedelmében égett.
   
A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett szentendrei, esztergomi és fővárosi hivatásos, valamint szentendrei, szigetmonostori, visegrádi és leányfalui önkéntes tűzoltók vonultak ki a tűzesethez. Az egységek tizennégy vízsugárral oltották a lángokat. A munkálatokat fővárosi, váci, gödöllői és budaörsi vízszállítók is segítették.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top