nlc.hu
Aktuális

Rejtélyes halált halt otthonában az idős pár

Rejtélyes halált halt otthonában az idős pár

Rejtélyes körülmények között, elviselhetetlenül felfűtött lakásukban találtak rá egy idős pár holttestére Dél-Karolinában.

Igencsak rejtélyes eset történt Spartanburgban, Dél-Karolinában, tudta meg a Metro.hu. Éppen ellenőrizni érkeztek egy idős házaspárt a helyi zsaruk és orvosok – ugyanis családjuk már egy ideje nem hallott felőlük –, amikor sokkoló felfedezést tettek. Amint beléptek a házba, rögtön tudták, hogy valami nagyon nincs rendben

Miután behatoltak a házba, egy idős férfit találtak arccal lefelé, anyaszült meztelenül feküdni az ágyon, feleségét pedig egy ágyhoz közeli székben találták meg. Mindkettőjüket holtan találták, a házban pedig elviselhetetlen volt a hőség.

Kegyetlen hőségben élhettek

A helyszínre kiérkező tűzoltók azt nyilatkozták, hogy a fűtőberendezés annyira felforrósodott, hogy olyan érzést keltett, mintha égett volna az egész alagsor. Mindezek után megmérték magának a fűtőelemnek a hőmérsékletét, amely több mint 500 Celsius-fokot mutatott. Nem sokra rá a ház hőmérsékletét is megállapították, amely több mint két óra szellőztetés után még mindig 35 fokra rúgott.

Az egész család hibázott?

Az áldozatok családtagjai az eset után elárulták, hogy korábban valamiféle problémája volt a szeretteiknek a melegvíz-bojlerrel, ugyanis a fűtés és a melegvíz-szolgáltatás is megszűnt a házban, így a segítségükre siettek. Hogy megoldják a problémát, addig piszkálgatták a bojler vezetékét, amíg egyszer csak fel nem gyulladt a jelzőlámpa, és újra működni nem kezdett a szerkezet. Ezek után elmentek.

A családtagok akkor kezdtek aggódni, amikor már több napja nem hallottak szeretteikről. Volt is miért, az idős férfi ugyanis nemrégiben elesett, a hölgy pedig éppen a csípőműtétjéből lábadozott.

A lakóházban szén-monoxid-mérgezésre utaló jeleket nem találtak, de a holttesteket vizsgálatok alá vetik a hatóságok, ez azonban több hétig is eltarthat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top