nlc.hu
Aktuális

Skót lottónyertes élősködő férje

Kidobta parazita férjét a nővérből lett milliárdos lottónyertes

Fontmilliókat szórt el a nő pénzéből a börtönviselt csalóból lett élősködő férj.

A nővérként dolgozó Gillian Bayford még 2012-ben nyert 148 millió fontot Euromillions szerencsejátékon, az akkori postásként dolgozó férjével. A két gyerekes házaspár másfél év múlva elvált: ahogy mondták, azért, mert a sok pénz okozta stressz megkeserítette az életüket – írja a Daily Mail. A történethez azért hozzátartozik, hogy Mrs. Bayford a válás során

Kidobta parazita férjét a nővérből lett milliárdos lottónyertes

tagadni kényszerült, hogy viszonya lett volna kertészükkel.

Miután Gillian visszaköltözött Suffolkból Skóciába, barátai szerint kisebb vagyont költött el különféle élősködő szerencselovagokra. 2018-ban viszont úgy tűnt, hogy rámosolyog a szerencse. Összejött ugyanis a nála nyolc évvel fiatalabb, börtönből szabadult csalóval, Brian Deans-szel, aki egy lepusztult bérlakásban élt, miközben építkezéseken dolgozott.

Különösen romantikus adalék a sztorihoz,

hogy Deans azért került börtönbe, mert 2012-ben 13 500 fontot csalt ki egy Tescótól – azon a héten, amikor Gillian és volt férje, Adrian megnyerte a 148 millát. A mákvirág annyira belopta magát a nő szívébe, hogy feleségül ment hozzá, bőséges apanázst is biztosítva számára, sőt a kovid alatt még közös kislányuk is született. Deans autókra, nyaralásokra, órákra és futballmérkőzésekre való utazgatásra verte el a pénzt – ahogy Gillian barátai mondták, „bankautomatának” használta a nőt. „Ha tovább folytatta volna a pazarlást, teljesen tönkre mentek volna” – mondta egy ismerősük.

Gillian végül kiadta Deans útját,

az újabb válásról viszont egy szót sem volt hajlandó nyilatkozni. A jelenleg kocsmárosként dolgozó Brian viszont kitart amellett, hogy ő döntött kapcsolatuk befejezéséről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top