nlc.hu
Aktuális

Őrizetbe vették az elhunyt csecsemő anyját

Őrizetbe vették az anyát, akinek megtalálták az elraboltnak mondott babáját

Hiába találták még életben a picit, pár órával később mégis meghalt.

Március 9-én találták meg az elveszettként bejelentett Halo Brantont, aki a New York állambeli Schenectady városából tűnt el. Nagy erőkkel kutatták a 11 hónapos babát, miután a Minnie egeres takarójába bugyolálva eltűnt a kiságyából. 

A fotó illusztráció

A fotó illusztráció (Getty Images)

Az elrabolt babát hiába szállították azonnal kórházba, pár órával később mégis elhunyt. A rendőrség akkor bejelentette, az ügyben bűnügyi nyomozást indítanak – írta akkor a Mirror.

Most újabb fejlemények történtek az ügyben, ugyanis a rendőrség őrizetbe vette Persi Nelsont, Halo Branton édesanyját, aki maga jelentette, hogy az otthonukból elrabolták a gyermekét. Kiderült, a nő hazudott, amikor azt állította, hogy nem tudja, hogyan került Halo a csatornába. Egy biztonsági kamera felvételei szerint ugyanis a 24 éves Persi Nelson ott járt a gyilkosság estéjén a helyszínen. A CrimeOnline beszámolója szerint a 24 éves kegyetlen nő egy 2 és félméteres csőbe dobta a 11 hónapos csecsemőjét. A csatorna sárral és vízzel volt tele, bár Halo Branton nem fulladt meg, több órán át szenvedhetett, mire kihűlésben veszítette életét. 

A csecsemő és édesanyja egy hajléktalanszállón élt a gyilkosságot megelőzően, miközben a gyermek apja küzdött a felügyeleti jogokért. A szívtelen nő az emberölés előtt arról posztolt a Facebook-oldalán, hogy részeg. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top