nlc.hu
Életmód

Meghalt a sorsára hagyott csecsemő a kórházban

Meghalt a csecsemő, akit a baranyai szőlőhegyen hagyott sorsára az anyja

Tegnap délután találtak rá Márfa szőlőhegyen a sorsára hagyott csecsemőre. Sajnos a mai napon a kórházban elhunyt. Édesanyját most már emberöléssel vádolják.
Sorsára hagyott csecsemő

A horvát hatóságok csütörtökön 0 óra 13 perckor értesítették magyar kollégáikat, hogy az eszéki kórházban elláttak egy nőt, aki előző délután megszülte, majd sorsára hagyta a gyermekét Magyarországon. A rendőrök megkezdték a 31 éves nő gyermekének keresését, és végül délután bukkantak rá a még életben lévő babára Márfa szőlőhegyen, ahonnan a szakszerű ellátás után azonnal kórházba szállították. Az orvosok a kórházban próbálták megmenteni a pici életét, de sajnos nem jártak sikerrel – írja a 24.hu.

Mivel a csecsemő elhunyt, így a horvát nő ellen már nem emberölés kísérlete, hanem tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt emelhetnek vádat. A nyomozás még folyik az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top