nlc.hu
Életmód

Csecsemőgyilkosság: elmegyógyintézetbe került az elkövető

Letartóztatták és elmegyógyintézetbe vitték azt a nőt, aki vízbe fojtotta a csecsemőjét

A 28 éves komlói nőt tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés alapos gyanúja miatt tartóztatták le.
Rendőrautó szirénája az éjszakában

Csütörtökön letartóztatták azt a komlói nőt, aki az eddigi információk szerint 2022. május 30-án, valamikor este fél hat előtt otthonuk alagsori fürdőszobájában fürdőkádba fojtotta két hónapos gyermekét, írja a Telex.

A gyermekre a látogatóba érkező nagyszülők találtak rá, azonnal hívták a mentőket, de már nem tudták megmenteni az életét.

A nő pszichés állapota miatt a letartóztatást az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító intézetben hajtják végre. A 28 éves komlói nőt tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés alapos gyanúja miatt tartóztatták le.

Szintén Baranya megyében történt még 2019-ben, hogy egy állapotos nő titokban szülte meg gyermekét Versenden, majd a csecsemőt megfojtotta. A rendőrök a halott gyermeket a ház udvarán, egy szekrényben találták meg egy festékes vödörben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top