nlc.hu
Életmód

Vízbe fojtotta csecsemőjét egy komlói nő

Vízbe fojtotta két hónapos csecsemőjét egy komlói nő

A kisfiúra a látogatóba érkező nagyszülők találtak rá, akik egyből értesítették a hatóságokat.

Felfoghatatlan esetről számolt be a Blikk. A lap úgy tudja, hogy Komlón vízbe fojtotta két hónapos csecsemőjét az édesanyja.

folyó vízcsap

Fotó: Pixabay

A rendőrségi közlemény szerint a gyermeket az épp látogatni érkező nagyszülők találták meg, akik azonnal értesítették a hatóságokat, ám a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni a gyermek életét. A rendőrök a helyszínen elfogták az anyát, majd előállították a rendőrségre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanú szerint a nő 2022. május 30-án délután az otthonukban a fürdőkádba fojtotta két hónapos kisfiát.

A nő részletes beismerő vallomást tett. A rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezik a letartóztatását. Mint írják, a baranyai rendőrök 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt nyomoznak a 28 éves nő ellen.

Az nlc kereste a rendőrséget, de egyelőre további nyilvános információk nincsenek az üggyel kapcsolatban.

Szintén Baranya megyében történt még 2019-ben, hogy egy állapotos nő titokban szülte meg gyermekét Versenden, majd a csecsemőt megfojtotta. A rendőrök a halott gyermeket a ház udvarán, egy szekrényben találták meg egy festékes vödörben. A nőt tette miatt később kilenc év börtönre ítélték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top