nlc.hu
Aktuális
Megverték Szabó Márton „Csokit”

Megverte egy politikus a JÓLVANEZÍGY műsorvezetőjét – frissítve!

Ököllel ütötték Szabó Márton „Csokit”.

A JÓLVANEZÍGY nevű YouTube-csatorna műsorvezetője arról számolt be a szerdai adásában, hogy megverte őt egy újpesti önkormányzati képviselő. Szabó Márton „Csoki” állítja, ököllel ütötte őt az újpesti politikus, Szabó Balázs. Mindez a keddi Magyarország–Koszovó focimeccs után történt, egy kocsmában, ahol – mint mondja – odalépett hozzá a politikus, majd egyszerűen csépelni kezdte – írja a Blikk.

Szabó Márton „Csoki”

Egy önkormányzati képviselő verte meg Szabó Márton „Csokit” – Forrás: YouTube / JÓLVANEZÍGY – videó (2024.03.27.)

“Jövök ki a vécéről, és megjelent ott egy úriember, bemutatkozott, hogy ő Szabó Balázs. Én nyújtottam volna a kezemet (…), de hát nem fogott velem kezet, hanem elkezdett csépelni. Hát, pár ütés be is talált” – idézte fel a történteket Szabó Márton “Csoki”, majd elmondta, hogy miután megtörtént az atrocitás, bement a közelben lévő rendőrségre, ahol tanúkat hallgatnak meg az ügyben. Sőt orvosi ügyeleten is járt, ahol ambuláns lapot kapott a sérüléseiről.

„Csoki” szerint az újpesti politikus nagy valószínűséggel azért haragudott meg a műsorára, mert egy korábbi videójukban orosz ügynöknek nevezték őt.

UPDATE (11:49):

Szabó Balázs szerint abszurd és életszerűtlen, amit a műsorvezetője állít róla, valamint úgy látja, a youtuber egy gátlástalan és megrögzött hazudozó.

A képviselő határozottan kijelentette, hogy nem került sor erőszak alkalmazására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top