nlc.hu
Aktuális

Hajszálon múlt a gázolás a vasúti átjáróban Monoron

Hajszálon múlt a vonat előtt átsétáló idős nő élete Monoron – videón a vérfagyasztó jelenet

Keresik a rendőrök az asszonyt.
vasúti átjáró,

Hajszálon múlt a gázolás a vasúti átjáróban Monoron. Az utolsó pillanatban sétált át a csaknem 100-zal érkező személyvonat előtt egy idős, bottal közlekedő, szatyrot és táskát cipelő nő, aki figyelmen kívül hagyta a piros lámpát és a túloldalról érkező figyelmeztetést is – számolt be az RTL Híradó.

A drámai pillanatokat térfigyelő kamera rögzítette:

Mint a felvételen is látható, pont a szeme előtt engedik le a sorompót, és a jelzőlámpa is pirosan villog, de ő csak megy tovább. Elsétál a sorban várakozó autók mellett, elkezdi megkerülni a sorompót – ekkor érkezik az első vonat, amely csupán centikre kerüli el az asszonyt, aki ezután zavartalanul folytatja útját.

Az emeletes motorvonat Cegléd felől tartott Budapestre. A mozdonyvezetőnek már messziről feltűnt, hogy valaki a sínek felé sétál. Ekkor több mint 90-nel ment, de azonnal vészfékezésbe kezdett. Szerencsére senki nem sérült meg. 

Magyarországon idén eddig 15 baleset történt vasúti átjárókban, ezekben többen megsérültek. 

Korábban arra is volt példa, hogy egy autós a lezáródó sorompó alatt ment át a síneken, sőt egy sofőr a lezárt sorompót kikerülve szlalomozva haladt át a túloldalra, alig néhány másodpercen múlt az élete.

Kiemelt fotó forrása: RTL / RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top