nlc.hu
Aktuális

Életéért küzd a férfi, aki lezuhant egy 3. emeleti erkélyről

Életéért küzd a férfi, aki lezuhant egy 3. emeleti erkélyről

A fiatal férfi életéért még mindig küzdenek a kórház intenzív osztályán. Egyelőre úgy tűnik, a baleset oka az, hogy elveszítette egyensúlyát.

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 25 éves férfi, aki Magalufban, Mallorcán zuhant le egy lakóépület 3. elemeti erkélyéről. A brit állampolgárt ma reggel 6 óra környékén érte a baleset. Beszámolók szerint minden valószínűség szerint elveszítette egyensúlyát, ez volt a zuhanás oka, jelenleg a Palma Son Espases Kórház intenzív osztályán fekszik.

Az eset a bulinegyedben Maria Elena nevű épületében történt, amely hátborzongató módon már egyben egy korábbi tragédia helyszíne is. Négy évvel ezelőtt egy bár 23 éves külföldi alkalmazottja zuhant le és vesztette életét. A boncolást követően nála öngyilkosságot állapítottak meg, valamint megtalálták az áldozat búcsúlevelét is. A fiatal nő ebben azt írta, hogy állandóan magányosnak és súlyosan kimerültnek érzi magát. 
 
 Forrás: mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top