nlc.hu
Aktuális

Civil Díj 2024: ki tette értünk a legtöbbet tavaly?

Civil Díj 2024: ki tette értünk a legtöbbet tavaly? – Szavazz!

Idén is szeretnénk megköszönni azok munkáját, akik másokért tesznek. Itt tudsz szavazni a legszebb teljesítményekre!

Nagy szükségünk van egymásra. Összefogásra, támogatásra, segítségre. Egy kicsinyke béke megteremtésére a viharok közepette. Ez a legtöbb, ami most adható, és nem feltétlen pénzben, tárgyakban kell gondolkodnunk. Sokszor leginkább az együttérzés, a meghallgatás hiányzik a világból. Ezt – a legtöbbet – köszönhetjük ma a civil szervezeteknek, akik most is ott állnak sátraikkal, standjaikkal, adományaikkal, ahol a legnagyobb a baj.

Teszünk mi is, amit tudunk, de ők azok, akik professzionálisan végzik ezt a félig munkát, félig szívügyet – évek óta. Most alkalmunk van megköszönni nekik a NIOK Alapítvány által létrehozott Civil díj szavazással.

Ezen a területen persze nincsenek jobbak és legjobbak, de vannak nagyon-nagyon jók. Talán nem is a végső győztes személye a fontos, de az nagyon is, hogy hányan állunk ki egy ügy, egy teljesítmény mellett. Te melyiket választod? Te kinek adnád az erődet, a voksod erejét?

Elindult a Civil díj 2024 szavazása, idén is számítunk a véleményedre!

A szavazás idén először két körös lesz majd: az első körben a közönségdíjasra május 5-ig szavazhatsz ITT, az nlc oldalán. 

Oszd és drukkolj – így egy kicsit megköszönhetünk valamit abból, amit a civilek értünk, egy jobb társadalomért tesznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top