nlc.hu
Aktuális
Ennyit keres Azahriah.

Erre költi Azahriah azt a tömérdek pénzt, amit a koncertekkel keres

Mindenki adott már neki tanácsot, hogy mire költse ezt a tetemes összeget.

Azahriah, akiről nem is olyan rég Caramel is elmondta a véleményét, elképesztő összeget kaszált a tripla teltházas koncertsorozattal. Friderikusz podcast adásában pedig arról is beszélt, hogy mit kezd majd ezzel az összeggel.

“Ezek már olyan összegek igazából, hogy nem is nagyon találnék már impulzust abban, hogy ezt elköltsem. Max ha szerencsejátékoznék vagy valami végtelen pénz nyelőcsőben találnám meg az élvezetemet, akkor biztos, hogy el tudnám költeni.Egyébként ez nekem olyan mennyiségű pénz – nyilván meg se közelíti az igazi gazdagokat, de – ez annyi, hogy én ezt nem tudom már mire költeni” – magyarázta Azahriah, majd azt is kiemelte, hogy vásárolt már drága gitárokat, ruhákat és cipőket, valamint az életszínvonalának fenntartására költ rendszeresen.

Azzal kapcsolatban, hogy mihez kezdjen ezzel a tetemes összeggel, a menedzserei is adtak tanácsot az előadónak. “Ők mondták nekem, hogy van az állampapír, meg hogy a lakás biztos pontot fog nyújtani az életben…A pénz önmagában nem tényleges boldogság, mert addig tart, ameddig az új, a pénz által megvett tárgynak az impulzusa tart. Veszek egy jó gitárt, az eltart egy vagy két hétig, veszek egy új kocsit, az egy hónapig. De ez el fog múlni és mindig kelleni fog valami új”- szemlézte a beszélgetést a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top