nlc.hu
Aktuális
Szárítógépben fogták el a körözött bűnözőt

Szárítógépben fogták el a körözött bűnözőt

Ruhák is voltak benne, de még így is be tudta préselni magát.

Emlékezetes rendőri intézkedés helyszíne volt Floridában egy pensacolai lakóház mosókonyhája, ahol egy körözött bűnözőre találtak rá a rendőrök. A többek között súlyos testi sértéssel gyanúsított férfi ugyanis bebújt a szárítógép dobjában – számolt be a Zsaru Magazin.

A rendőrséget egy lakó hívta ki, mert látni vélte a házban David Jacksont, aki ellen felfegyverkezve elkövetett súlyos testi sértés, engedély nélkül tartott lőfegyver és rongálás gyanúja volta a vád. A rendőrök percek alatt odaértek, és körbevették az épületet, majd annak nyitott ajtaján be is hatoltak, de senkit sem találtak. A tüzetesebb átvizsgálás során azonban felfigyeltek arra, hogy nemcsak ruhanemű van a mosókonyhában lévő szárítógépben – amely a hőmérsékletéből ítélve percekkel korábban még működésben volt -, hanem a keresett férfi is.

Bűntudat és zavarodottság látszott az arcán, meg egy meleg harisnya” – számoltak be a rendőrök Jackson elfogásáról. Óvatosan kihúzták a szárítógépből – amelybe artistákat megszégyenítő ügyességgel préselte be magát – , egyik végtagját a másik után. Onnan pedig egy “hűvös helyre” vitték.

Idehaza “csupán” szekrényben bujkáló körözöttet fogtak a rendőrök. Hiába keresett rejtekhelyet a ruhák között, nem tudott kifogni a debreceni járőrök eszén. Miután átvizsgálták a házat, rátaláltak a 28 éves férfire, majd előállították a rendőrkapitányságra.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top