nlc.hu
Aktuális
Fejre esett, meghalt egy rolleres Szabolcsban - egy kátyú okozhatta a tragédiát

Fejre esett, meghalt egy rolleres Szabolcsban – egy kátyú okozhatta a tragédiát

Már nem sikerült megmenteni az életét.

Egy bukkanó dobhatta meg az elektromos rollerét, ezért esett fejre egy férfi a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Nyírteleken. Egy egyenes szakaszon veszítette el az egyensúlyát, és olyan szerencsétlenül zuhant a betonra, hogy beverte a fejét. Egy, a környéken dolgozó asszony talált rá, a Tényeknek azt mondta, a rolleres vérbe fagyva hevert az úton, borzalmas látvány volt.

Mentőhelikoptert is hívtak hozzá, kórházba szállította a rollerest, de belehalt a sérüléseibe.

A tragikusan elhunyt férfi nem viselt bukósisakot. Nagy sebességgel ment, fejre előre esett, több métert csúszott a betonon.

Az elmúlt években több súlyos rollerbaleset is történt. Tavaly szeptemberben a 37 éves női focista, Heidt Edina esett el az elektromos rollerével Budapesten, a 2. kerületi Frankel Leó úton. Olyan súlyos koponyasérülést szenvedett az esés közben, hogy később kómába került, majd a kórházban elhunyt. Előtte pedig Nyúlon történt ugyancsak egy tragikus rollerbaleset: egy 41 éves családapa halt meg. Rosszul lett és ráesett a rollerre, esés közben pedig további súlyos sérüléseket szenvedett, pedig bukósisakot is viselt.

Egyébként készül a KRESZ módosítása, amelybe már bekerülnek az e-rollerekre vonatkozó szabályok is.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top