nlc.hu
Aktuális
Érdi ingatlancsaló életveszélyes fenyegetése

Ártatlan óvónőt fenyegettek meg halálosan az érdi ingatlancsalók

A luxusvillát eladó, majd abból kiköltözni nem akaró ingatlancsaló família ismét hallatott magáról.

A 180 milliós érdi luxusvillát eladó, majd a pénzt elköltő lakók már nagy nehezen kiköltöztek a házból. Most éppen azt állítják egy bírósági beadványban, hogy a szerződés aláírása előtt elkábították őket, ezért az érvénytelen. Az ingatlancsaló “kiccsalád” fájdalomdíjnak tekinti a vételárat és vissza óhajt költözni a házba.

N. László élettársa ellen több büntetőeljárás folyik,

nemrég pedig életveszélyesen megfenyegette az ingatlan jelenlegi, jogos tulajdonosának testvérét, egy óvónőt annak munkahelye előtt.

Rendőr bilinccsel az övén

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Pixabay)

Szabó Judit a Blikknek számolt be az esetről: „nincs más „bűnöm”, mint hogy én vagyok a Szabó Károly húga, akit át akartak verni. Most kitalálták ezt a bedrogozós mesét. (…) N, László élettársa, R. Johanna (…) fenyegetőzni kezdett, megremegett a lábam, olyanokat mondott. Gyalázott, szidalmazott… Kis utca a miénk, de még a párhuzamos utcákban is hallották az üvöltését. Megijedtem. Nem magamat féltem, hanem a gyerekeimet, akik szerencsére akkor nem voltak velem. (…)

Nem akarok így élni, hogy könnygáz spray-t vettem a gyerekeimnek, hogy a kislányom csak egy bottal a párnája alatt mer elaludni. S mindezt azért, mert nem sikerült lehúzniuk milliókkal a testvérem.”

Szabó Károly, bár félti a családját, végsőkig kitart az igaza mellett.

„Több jogász, közjegyző is megnézte az iratokat, az ingatlan vételárát banki utalással fizettem ki, amiből az eladó másnap már vett egy 70 milliós luxusautót. (…) Eddig csak engem, a feleségem és az apósom fenyegették meg halálosan, most már a testvérem is. Ki lesz a következő, a gyerekeim?”

N. László nem kívánt nyilatkozni az érdi ingatlanháborúval kapcsolatosan. Ellene is több büntető eljárás folyik, garázdaság, csalás, rongálás miatt. A Blikk szerint jelenleg egy korábban lebontásra ítélt házat alakít át luxusingatlanná.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top