nlc.hu
Aktuális
Óriási kalamajkába keveredett hazaútjukon a Polgár házaspár

Óriási kalamajkába keveredett Floridából való hazaútjukon a Polgár házaspár

A házaspár számára rémálommá vált a hazaútjuk Floridából, Tünde kis híján lekéste a szemműtétjét is az óriási kalamajka miatt.

Polgár Árpád és Polgár Tünde már évek óta kétlaki életet élnek. Az év egyik felét ugyanis Floridában, a másik felét pedig Magyarországon töltik. Most, hogy jön a nyár, újra kis hazánk felé vette az irányt a házaspár, akiknek hazajutásuk sokkal kalandosabbra sikerült, mint az eredetileg tervezték volna. A probléma pedig az volt az egész kalamajkában, hogy Tündének haza kellett érnie időben egy szemműtétre.

Fotó: Birtron Szabolcs

Fotó: Birtron Szabolcs

„Negyven órát utaztunk, ugyanis az első gépünk 9 órát késett az indulásnál. Először beültettek minket a gépbe, majd kiszállítottak, mert Chicagóban – ahova érkeznünk kellett volna – vihar volt. Úgy volt, hogy két óra múlva felszállhatunk, de addigra a személyzetnek lejárt a munkaideje, és meg kellett várnunk, amíg jött egy másik személyzet. Így lekéstük Chicagóban a csatlakozásunkat, és már csak úgy tudták megoldani, hogy áttettek minket egy Houstonba tartó gépre. Szóval elég kalandos volt, pont 24 órával később értünk haza, mint kellett volna.” – kezdte Polgár Tünde kalandjuk mesélését a Borsnak.

Fontos műtét várt rá

Mint már említettük, a házaspár számára azért is volt annyira fontos a hazajutás, mert Tündére egy fontos műtét várt itthon, Magyarországon, amit semmiképpen sem szeretett volna lekésni. 

Először úgy volt, hogy haza se tudnak minket hozni, csak 28-án a sok törlés miatt. Nekem meg szemműtétre időpontom volt, ezért mondtuk, hogy bármit bevállalunk, bármerre utaztathatnak minket, csak jussunk haza. De túl vagyok a műtéten és most már újra látok.

– árulta el a happy end-del végződő történetüket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top