nlc.hu
Aktuális
Újra polgármester lett a nőverő, „vak komondoros” Balogh József

Újra polgármester lett a nőverő, „vak komondoros” Balogh József

Élettársát bántalmazta korábban a politikus.

Újra polgármester lett Fülöpházán a nőverő, „vak komondoros” Balogh József – derült ki a közzétett választási eredményekből. Eddig zöldségeket, dinnyét termesztett a település határában lévő tanyáján, most pedig visszaülhet a polgármesteri székbe.

Mint ismert, Balogh József az élettársa bántalmazása miatt meglehetősen dicstelen távozásra kényszerült a politikai életből 2014-ben. Azóta a lánya, Csilla (Nagyné dr. Balogh Csilla) vezette a települést, ám az ő idei visszavonulásával nyílttá vált a választási küzdelem a 850 fős községben.

Balog József 3 éve még azt nyilatkozta, hogy végleg leszámolt a politikával, most azonban újra színre lépett. Bevallotta, nem tervezve a visszatérését, őt is meglepetésként érte, hogy a lánya nem indul a választáson. “Az egészsége fontosabb, nagyon sok atrocitás érte, ezért a visszavonulás mellett döntött”mesélte még az önkormányzati választások előtt a Blikknek Balogh, akit a fülöpházi, 60 felettiek klubjának tagjai győzködtek az indulás mellett. “Végül azt mondtam, rendben, ha megválasztanak, még egy utolsó ciklust végigcsinálok, aztán tényleg jöhet egy fiatal” – magyarázta.

Balogh József

Balogh József távozik a Kecskeméti Járásbíróság tárgyalóterméből a bíróság folyosóján 2015. szeptember 14-én – MTI Fotó: Bugány János

A támogató aláírásai órák alatt összegyűltek, a kampányra pedig nem sok energiát fordított, mondván az elmúlt 14 évben megszerzett bizalom elegendő lehet  a győzelméhez.

Így is történt. Balogh József két másik jelölttel mérettette meg magát a választáson, ahol győzelmet aratott. Régi-új polgármesterként újra a település élére került.

Ez is érdekelhet Dömsödi Gábor, Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top