nlc.hu
Aktuális
Hét nyugdíjas pasija van egyszerre, gyűlölik is érte

Hét nyugdíjas pasija van a fiatal lánynak egyszerre, egy ország gyűlöli érte

Lina, egy fiatal kolumbiai nő, aki hét nyugdíjassal folytat poliamorikus kapcsolatot. Sokak szerint azonban csak kihasználja az idős férfiakat anyagi haszonért cserébe.

A Barranquilla városából származó nőről egy egész ország beszél, miután a sztorija vírusszerűen terjedt az interneten. Miután sorozatosan csalódott a vele egykorú férfiakkal való kapcsolatokban, a fiatal nő rájött, nyugdíjas korúak mellett könnyebben érhet el érzelmi és anyagi stabilitást. Az egyik sikertelen kapcsolata után eszébe jutott, hogy a szomszédja idős férje mindig flörtölt vele, és rájött, mennyire kívánatos a nyugdíjasok számára, mert bármit megtennének, hogy egy fiatal nővel lehessenek.

Ezek után elkezdett parkokban és más olyan helyeken időzni, ahol magányos és öreg férfiak gyűlnek össze. Jelenleg hét nyugdíjassal van poliamor kapcsolatban, és ők mind támogatják őt anyagilag – írja az odditycentral.

Miután elemeztem az összes kapcsolatomat, elkezdtem azon agyalni, hogy az idős emberektől nem kell kérni semmit, hiszen maguktól is megadnak mindent, mert az ő korukban nem fognak olyan nőt kapni, mint én. Ezért döntöttem úgy, hogy nyugdíjasokat keresek. Ők mindig boldoggá fognak tenni.

– mondta Lina az Última Hora Valle-nak.

Lina és a fiúk

Lina és a “fiúk” (egy része) – Forrás: odditycentral

Lina hét idős barátja – Carlos, Simón, Jesús, Pablo, Manuel, és még két férfi, akik inkább megtartották az inkognitójukat – mind tudnak egymásról, és állítólag rendben van számukra, hogy egymás között osztoznak a fiatal nőn. Együtt fedezik Lina kiadásait, segítik őt a házimunkában, és versengenek a nő kegyeiért.

Lina üzleti kapcsolatként éli meg mindezt, számára nem a romantikáról szól: barátait azzal jutalmazza nagylelkűségükért, hogy gyakrabban osztja meg velük az ágyát azokkal, akik havonta több pénzt adnak neki.

Kolumbiában néhányan úgy gondolják, hogy a nőnek börtönben lenne a helye az idős emberek kihasználása miatt, míg mások csodálják a ravaszságát, és gratuláltak neki, hogy kényelmes módot talált az anyagi stabilitás eléréséhez. Linának nem számít, mások mit gondolnak róla, amíg ő és partnerei jól érzik magukat így.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top