nlc.hu
Aktuális
Rejtélyes maszkos fantom garázdálkodik Abádszalókon

Rejtélyes maszkos fantom garázdálkodik Abádszalókon, már több nyugdíjas is halálra rémült tőle

Hol almát, hol kiteregetett ruhát, hol pedig pénzt lop.

Középmagas, kabátot visel, arcát maszk takarja és szereti az almát. Ő nem más, mint az abádszalóki maszkos fantom, aki hetek óta garázdálkodik. Rendszerint éjszaka lép akcióba az árnyra emlékeztető alak. Mint a Tények Plusz riportjából kiderül, hol a település utcáin tűnik fel, hol az ablakokon néz be, de bemászik a kertekbe is. Van, akitől a kiteregetett ruhát viszi el, mástól almát lopott, de előfordult, hogy a házakba betörve pénzt is lopott. Már több nyugdíjas is halálra rémült tőle. 

Az abádszalóki maszkos fantomról készült fotó - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Az abádszalóki maszkos fantomról készült fotó – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Egy felvétel is készült róla, ennek alapján a Tények Plusz stábja megpróbált utánajárni a fantomnak, hogy ki lehet ő. Mindent átfésült a csatorna riportere, kifaggatta a helyieket is, ám egyelőre nem sikerült leleplezni.

Az abádszalóki maszkosfantom ügyében a Polgárőr Egyesület felhívást tett közzé, hogy bárki, aki bármi furcsát észlel az éjszaka folyamán, az jelezze nekik.

A Ripost információi szerint már a rendőrség is “beszállt”: a Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. 

Amúgy nem az abádszalóki az első olyan fantom, aki bekerült a médiába: korábban kukagyújtogató fantom járta Pécs utcáit, de előtte egy kakifantom is garázdálkodott ott, a szegedieket pedig egy pisifantom “terrorizálta” egy időben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top