nlc.hu
Aktuális
Esküvőre készült az Árpád hídon meghalt pár

„Esküvőre készültünk, temetés lett belőle” – Most házasodott volna az Árpád hídon meghalt pár

Az Árpád hídi balesetben elhunyt jegyespár a tragédia előtt éppen az esküvői meghívókat kézbesítette a vendégeknek, onnan tartottak hazafelé.

Zúzódások és karmolások borítják Ábrahám Györgyi taxisofőr testét, még most is fájdalmai vannak, és alig alszik a sokkhatástól. Az ő a kocsiját rabolta el az Árpád hídi ámokfutó, majd pár perccel később az autóval tragédiát okozott a forgalommal szemben száguldozva.

Az RTL Híradó riportja szerint a taxisofőrtől egy magas, jó erőben lévő férfi megkérdezte, hogy elviszi-e, majd miután nemleges választ kapott, rátámadt Györgyire, beugrott a taxiba és dulakodni kezdtek. A taxisofőr hiába kiabált, senki sem segített. Hívta a rendőröket, velük ment az ellopott kocsija után, de mire megtalálták, már megtörtént a baleset. Az ámokfutón kívül egy fiatal jegyespár is meghalt.

Sérült járművek az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án

Sérült járművek az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án. A balesetben hárman életüket vesztették (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

„Nem a holttestek vagy a sérültek látványa visel meg, hanem az, hogy az emberi életet nem lehet visszahozni” – mondta a taxisofőr, aki alig aludt a történtek óta, nagyon megrázta a tragédia. Most a balesetben érintett másik taxi sofőrjéért és utasaiért szorít, őket az intenzív osztályon ápolják.

A balesetben meghalt 32 éves nőt népszerű mesemondóként ismerték, 34 éves párja sajtóinformációk szerint a Schadl–Völner-ügy egyik tanúja volt. Mindketten a magyar fiatalokért létrehozott Rákóczi Szövetségnél dolgoztak, hazafelé tartottak, amikor beléjük rohant az ámokfutó.

A Blikk azt írja, hogy Ervin már eljegyezte Mónikát, a napokban pedig összeházasodtak volna.

„Szombaton lett volna Esztergomban a polgári szertartásuk – mondta a lapnak Katalin, a nő édesanyja. – Engem nemrég műtöttek, az orvosok pedig direkt úgy időzítették a beavatkozást, hogy a nagy napra már jobban legyek. A baleset előtt éppen a meghívókat kézbesítették a vendégeknek, onnan tartottak hazafelé, amikor letarolták az autójukat (…) Esküvőre készültünk, temetés lett belőle…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top