nlc.hu
Aktuális
Halálra késelték otthonában az óbudai festőművészt

Halálra késelték otthonában az óbudai festőművészt

Napokig feküdt holtan a lakásában, mire megtalálták.

Vérbefagyva találtak rá saját lakásában egy óbudai festőművészre. Mint a Tények tudósításából kiderül, a társasház 10. emeletéről már napok óta irtózatos bűz terjengett, tűzoltók törték be az ajtót, így bukkantak rá a halálra késelt, 51 éves férfire. A testét több helyen is összeszurkálták, napok óta halott volt.

Szomszédai szerint veszélyes társaságba keveredett. Válása óta egyedül élt, 80 év körüli édesanyja látogatta. Aznap pont úgy érkezett meg a vérengzés helyszínére, hogy nem tudta mi történt. A lakók szerint sokkot kapott az idős asszony, amikor értesült a gyilkosságról.

A festőművész-grafikus az utóbbi időben éjjeli őrként dolgozott. Egy fiatalabb, drogfüggő nővel jött össze, aki a barátaival együtt látogatta a férfit. Egyikükkel az áldozat összeveszett 6 nappal a holtteste megtalálása előtt, ezért akkor a rendőrök is kimentek a házhoz. Azt a férfit akkor elengedték, és állítólag kibékült az áldozattal. Azelőtt, hogy a holttestét megtalálták, a szomszédok a férfi újdonsült barátnőjét is látták távozni.

A ház lakói kedves és segítőkész férfinek ismerték az áldozatot. Ismerősei biztosak abban, hogy a veszélyes társaság egyik tagja végzett vele.

A rendőrség ismeretlen tettes után nyomoz.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top