nlc.hu
Aktuális
Ő nyerte a legcsúnyább kutyák versenyét

Ő nyerte a legcsúnyább kutyák versenyét

Igazán imádnivaló a kutyus, amelyik több éven át kitartóan indult a címért, míg végre megnyerte azt.

Megrendezték az Egyesült Államokban a legcsúnyább kutyák versenyét, melynek idei nyertese már nem először vett részt a megmérettetésen. A nyolc éves kutya, Wild Thang, már öt alkalommal indult a versenyen, háromszor lett második, mielőtt idén végre az első helyet szerezte meg Kaliforniában.

Wild Thang kiskutyaként vírusos megbetegedést, kutyaköhögést kapott, ami maradandó károkat okozott nála, például azt, hogy nyelve folyamatosan kilóg szájából, jobb első lába pedig megállás nélkül mozog. Fizikai problémái ellenére azonban igazán boldog életet él gazdijával, akivel fődíjként most egy 5 ezer dolláros csekket vihettek haza.

Fotó: Nathan Congleton

Fotó: Nathan Congleton

A világ legcsúnyább kutyáinek versenyét már majdnem 50 éve rendezik meg. Az esemény a különlegességet és egyediséget ünnepli, eszében sincs gúnyolódni az állatokon, sokkal inkább az a célja, hogy megmutassa a világnak, milyen fantasztikus karakterek élnek közöttünk.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top