nlc.hu
Aktuális
Elhunyt Hegedűs László

Meghalt a magyar sztárügyvéd, kórházi fertőzés súlyosbította Hegedűs László állapotát

Zalatnay Cinit és Árpa Attilát is védte.

Elhunyt az ismert jogász és sportember, dr. Hegedűs László, felesége és három gyermeke gyászolja. A 74 éves szakember – aki számos magyar híresség ügyvédje volt – súlyos betegségben szenvedett, ugyanakkor egy pár nappal ezelőtti Facebook-bejegyzéséből az derül ki, hogy kórházi fertőzés miatt rosszabbodhatott az állapota – írja a Blikk.

„Március 5. előtt még tudtam beszélni, járni, de most már nem, mert tüdőgyulladást kaptam az ott kapott vírustól, tovább egy gennyes gyulladást is, viszont ebből ki is lehet gyógyulni. Ja, hogy az alapfunkciók viszont nem működnek, az más kérdés!” – posztolta alig egy héttel ezelőtt Hegedűs László, aki többek között Zalatnay Cinit és Árpa Attilát is védte.

“Jogász szakemberként, barátként minden követ megmozgatott az érdekemben. Sokszor jött hozzám, nem hagyta, hogy lelkileg összetörjek. Laci nagyon jó arc volt” – nyilatkozta megtörten az énekesnő.

A színész-producer is nagyon megrendült a halálhír hallatán: “Kiváló ügyvéd, nagyon jó ember, sportember volt. (…) Tudtam, hogy beteg, gyakorta telefonáltunk, mindig arról beszélt, hogy jobban van”.

Hegedűs László heti rendszerességgel találkozott a barátaival egy társaságban, köztük volt az ismert énekes, Charlie is, aki megosztotta a bulvárlappal, hogy pár hónappal ezelőtt derült ki, hogy komolyra fordult az állapota: “Sírva mesélte, hogy milyen nagy baj van. Bizakodott, mint ahogy én is, küldtük neki a pozitív energiákat”.

Kiemelt fotó forrása: YouTube / ATV Magyarország – Egyenes beszéd (2018. 9.-18.-i adás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top