nlc.hu
Aktuális
Élet és halál között lebeg a kétéves kislány, aki túlélte a szombathelyi autóbalesetet

Élet és halál között lebeg a kétéves kislány, aki túlélte a szombathelyi autóbalesetet

A halálos közlekedési balesetben meghalt egy ismert DJ és a másik autó sofőrje, a túlélő kislány az intenzív osztályon fekszik.
Az intenzív osztályon nézi a gépeket egy orvos

Az intenzív osztályon küzd az életéért az a kétéves kislány, aki egy két héttel ezelőtti, Szombathely környékén történt autóbaleset túlélője – írja a Blikk.

A halálos kimenetelű közlekedési baleset augusztus 9-én történt Vép és Szombathely között, amikor az ismert DJ, Németh Gábor (művésznevén: G. Zaj Team) az eddigi információk szerint padkára futott a kocsijával, majd visszarántotta a kormányt, így összeütközött a szemből érkezővel Suzuki Swifttel, majd a mögötte haladó Forddal is.

A karambolban Németh Gábor és a másik autó sofőrje – egy idős férfi – meghalt, utóbbi kétéves unokáját pedig súlyos koponyasérülésekkel vitték kórházba.

„A kislányom azóta az intenzív osztályon fekszik” – mondta el a Blikknek a kislány édesanyja, Bernadett. A nő úgy érzi, hogy amíg az interneten a DJ rajongói a férfit gyászolják, velük mintha senki nem törődne, pedig állítása szerint édesapja mit sem sejtve, szabályosan hajtotta a kocsit, amikor megtörtént a tragédia.

A gyereket többször szerették volna már felébreszteni az orvosok a mesterséges altatásból, de Melitta állapota ezt nem tette lehetővé.

„Az édesapám nagyon szerette a családját, rajongott a két kisunokájáért. Szörnyű, ami történt” – tette hozzá az édesanya. Bernadett és édesapja egy munkahelyen dolgoztak, kollégáik gyűjtést rendeztek a család megsegítésére.

(Kiemelt kép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top