nlc.hu
Aktuális
Letartóztatták a mosonmagyaróvári késelőt

„Megölhetlek?” – ezt kérdezte áldozatától a Mosonmagyaróváron késelő lány

Letartóztatták a mosonmagyaróvári késelőt, akinek tettéről újabb részletek derültek ki.

Az ügyészség indítványozta a mosonmagyaróvári késelő nő letartóztatását, írja sajtóközleményében a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

Az indítvány szerint a 19 éves nő szombat délután, minden ok nélkül a lakásukon többször megszúrta édesapját és nagymamáját egy konyhakéssel, majd elment otthonról. Ezután az utcán egy ismeretlen férfihez ment oda és

Megölhetlek?

– felkiáltással őt is megszúrta. Ezt követően egy dohányboltban dulakodott az eladóval aki megpróbálta elvenni a nőtől a kést, de a gyanúsított a karján, vállán őt is megszúrta. Miután kiment a boltból, betért egy másik dohányboltba, ahonnan az eladót kizavarta, majd elbarikádozta magát és törni-zúzni kezdett, a berendezésben és az árukészletben kb. 1.500.000 forint kárt okozott.

A szúrások következtében a nő édesapja súlyos, életveszélyes, nagymamája súlyos, várhatóan maradandó, míg a másik két megszúrt sértett könnyű sérüléseket szenvedett.

Az elkövető szervezetében többféle kábítószert is találtak. A cselekményt megelőző időszakban pont a nő édesapja jelentette be a terhelt eltűnését, egy hétig nem is tudták, hogy hol tartózkodik.

Az ügyészség a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés veszélyére és a bizonyítás veszélyeztetésére figyelemmel a terhelt letartóztatását indítványozta. A kényszerintézkedésről a Győri Járásbíróság nyomozás bírája fog dönteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top