nlc.hu
Aktuális
Beszakadt alatta a járda, 8 métert zuhant egy nő

Beszakadt alatta a járda, nyolc méteres víznyelőbe zuhant egy nő

A maláj hatóságok nem keresik tovább a szerencsétlenül járt nőt – mert túl veszélyes.
Víznyelőbe zuhant egy indiai nő.

Egész Malajziát megrázta annak a szerencsétlenül járt indiai nőnek az esete, akit 8 napig kerestek a hatóságok, miután beszakadt alatta a járda és az alatta kialakult nyolcméteres víznyelőbe zuhant – írja a BBC. Az esetről egy megrázó videófelvételt is készített az egyik térfigyelő kamera.

A maláj hatóságok az elmúlt hét minden napján azért dolgoztak, hogy kimenthessék az asszonyt – ám sajnos nem jártak sikerrel. A mentésben dolgozó több mint száztíz ember között két búvár is próbált a nő nyomára akadni a csatornahálózaton keresztül, ám eddig mindössze egy pár papucsot találtak.

Miközben a búvároknak az erős vízáramlással, a kemény törmelékkel, a heves esőzéssel és a nulla látótávolsággal is meg kellett küzdeniük, a mentés részeként megpróbáltak megszüntetni egy 15 méter hosszú egyáltalán, vagy nehezen lebomló hulladékból (tampon, pelenka, betét, haj) álló zsírhegyet is. „Nem akarhatják tudni, mi van ott. Tele van emberi hulladékkal  és mindenféle szeméttel” – nyilatkozták a mentésben résztvevő búvárok, aki elárulták, minden merülés után fertőtlenítik magukat.

A hatóságok mostanra úgy döntöttek, felhagynak a kereséssel, az ugyanis mostanra túl veszélyessé vált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top