nlc.hu
Aktuális
Megvertek, majd kukába dobtak egy kiskutyát

Brutálisan megvertek, majd kukába dobtak egy kiskutyát Szikszón

Az állatvédők azonnal a helyszínre siettek.

Seprűnyéllel kegyetlenül megvertek, majd kukába dobtak egy kiskutyát Szikszón. Az állatvédőket és a rendőröket a szomszédok hívták, azt mondták, a család egész nap hangosan veszekedett. Még akkor is üvöltött a megvert, kukába dobott kutya gazdája, amikor állatvédők és rendőrök helyszíneltek a szikszói háznál.

Az állat sokkos állapotba került a veréstől, most menhelyen van.

“Fejjel lefelé dobták bele a korábban bántalmazott kutyát és igaz, hogy nem vagyok állatorvos, de mivel fejjel lefelé volt beledobva és a kutya szemmel láthatóan sokkot is kapott, mozdulatlanul feküdt bent, azt gondoltam, hogy már csak a tetemét fogom kivenni a kukából”mondta a Tényeknek Majoros Péter, a szikszói menhely munkatársa.

Az ebet azért verték meg kegyetlenül, mert szétrágott egy macit. Az állatvédők orvoshoz vitték a kutyát, ahol ellátták a sérüléseit.

“Kicsit vidámabb már és kezd nyitni mifelénk, de sajnos lelkileg még mindig látszanak rajta azok a nyomok, amik belevésődtek” – nyilatkozta a négylábúról.

Az állatkínzás miatt rendőrségi eljárás indult. Ha bebizonyosodik a nő bűnössége, akár 2 év börtönt is kaphat.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top