Ez van karácsony

10 királyi karácsonyi tradíció, amit Meghan Markle-nak követnie kell

Meghan Markle és Harry herceg karácsonya idén így is, úgy is különlegesebb lesz a többinél, hiszen első gyermeküket is várják!

Meghan Markle-t május 19-én vezette oltár elé Harry herceg. Az amerikai színésznő élete azóta óriási fordulatot vett, hiszen a királyi család tagjává vált. Azóta már az is kiderült, hogy Meghan Markle állapotos. És hogy fog telni a gyönyörű kismama idei karácsonya? 10 pontba szedtük, hiszen a királyi családdal a karácsony rengeteg programmal jár.

meghan markle

1. Elutazik Sandringhambe

A karácsonyt a királynő norfolki birtokán tartják. A norfolki Sandringham-kastély II. Erzsébet királynő privát otthona, 1862-ben, Viktória királynő uralkodása alatt lett a család tulajdona. II. Erzsébet királynő és családja minden évben itt töltik a karácsonyt

2. Részt vesz a királyi focimeccsen

Vilmos és Harry herceg új hagyományt indított, jótékonysági futballmeccset.

3. Délutáni teázás

A meccs után a királyi család tagjai összeülnek a délutáni teára, amin természetesen Meghan Markle is részt vesz.

4. Vicces ajándékosztás

Azért nemcsak szigorú programok sokaságából áll a királyi család karácsonya. A délutáni tea után jön az ajándékozás, humorosabbnál, humorosabb ajándékok kerülnek ilyenkor a család tagjaihoz.

5. Jöhet a karácsonyi koccintás

Ami idén az állapotos Meghan Markle-nek alkohol nélküli koktélokból fog állni.

6. Reggeli után mise

Karácsony első napján egy kiadós közös reggeli után templomba indul a család, méghozzá a birtok szélén található Szent Mária Magdolna-templomba.

7. Nagy ünnepi ebéd

A mise után pedig természetesen nem maradhat ki a karácsonyi ünnepi ebéd sem.

8. Ezután következik a királynő beszéde

9. Jön az esti könnyed vacsora

A svédasztalos vacsora után pedig a közös társasjátékozás.

10. Királyi vadászat

Az ünnepi sorozatot a királyi vadászat zárja le, amin Meghan Markle már nem biztos, hogy részt vesz, hiszen elítéli az állatokra lövöldözést.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top