Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Aspirin maszk
Sziasztok, sokat olvastam már a www.makeupalley.com -on errõl az úgynevezett aszpirin maszkról. Össze kell törni kb 5 aspirint és pici vízzel pépesíteni, majd felhordani negyedórára. Akik ott írtak, el vannak ájulva tõle ez a legnépszerûbb "kozmetikum" a fórumon. Állítolag gyönyörû lesz a bõr. Én is szeretném kipróbálni, de még soha nem vettem, nem tudjátok mennyibe kerül a patikában ?
ha valakit érdekel, vélemények angolul(regisztrálni kell):
http://www.makeupalley.com/account/membersonly.asp
Hát erre kiváncsi vagyok. Milyen anyag van az aszpirinben, ami jó hatással lehet a bõrre? Lehet, hogy jó a pattanások ellen? El se birom képzelni....
Én nem piszkálódni akartam. Bocsi, ha bárki is ezt úgy értette. Ez az aszpirines dolog arcra kenve, nagyon meghökkentõ, úgyhogy kiváncsian vaártam/várom az esetleges tapasztalatokat, meg azt, hogy mire való, mert biztos, hogy minden problémára nem, hanem inkább - úgy gondolom -, hogy talán pattanásos arcra. Mert miért ken valaki az arcára bármit is? Lehet, a ráncokat kisimitani, lehet felemelni a megereszkedett bõrt, lehet hidratálni egy száraz bõrt, lehet zsirtalanitani egy zsirosat, stb. Szóval az aszpirin vajon mire jó?
Jobb mint az arcszétmarós hülye maszkok, az biztos. Egy barátnõm meg Diane-t szedett az arcbõre miatt, na, akkor már inkább az Aszpirin, azért nem egy olyan gyilkos gyógyszer az! És olcsó is.
Szerintem te nagyon túlreagálod ezt, én nem olvastam ilyen hangnemû véleményt, mint amire te utalsz
A hozzászólásod miatt visszaolvastam figyelmesen a fórumot, de nem találtam semmiféle "leugatást". Ha még mindig úgy gondolod, hogy itt az ellentábor is munkálkodik, akkor légyszíves írd meg azt is, hogy mire vagy kire gondolsz pontosan, mert ez nekem sem világos. Itt nem ért támadás senkit, csak mindenki leírta a véleményét. ennyi. Errõl szól a fórumozás.
A hasznos mellékhatás
Az acetil-szalicilsav egyik mellékhatása több mint hatvan évig nem tûnt fel, mert senkinek sem okozott problémát: az ASS megakadályozza, hogy a vörös- és fehérvérsejtek mellett a vérplazmában úszó vérlemezkék, az úgynevezett trombociták az erekben koaguláljanak, tehát késlelteti a véralvadást.
A link: http://www.kfki.hu/~cheminfo/hun/teazo/gyujt/aszpirin.html
Itt meg lehet nézni a teljes cikket.
20 szem Aspirin 100 tabletta 499Ft
bocsi csak teszt
En is hasznaltam ezt miutan olvastam a Makeupalley-n.
Jo volt, de csak egy bizonyos pontig segit ez is. Ha komolyabb gond van az ember börevel (pattanas...) börgyogyaszhoz kell menni.