Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Barcza Katalin: A kapu
2006-12-23 23:271.
Torolt_felhasznalo_903584
Létrehozva: 2006. december 23. 23:27
Megvettem a gyereknek, elolvastam, beleszerettem...
Olvasta rajtam kívül még valaki?
Úgy gondolom, rátaláltam az évtized legjobb gyerekkönyvére!
Ha olvasta más is, szeretném, ha megosztaná velem véleményét!
Olvasta rajtam kívül még valaki?
Úgy gondolom, rátaláltam az évtized legjobb gyerekkönyvére!
Ha olvasta más is, szeretném, ha megosztaná velem véleményét!
"Erős, mély, mesélő hangja ismét magával ragadott, s én megbűvölten figyeltem
- Mert mindegyikünknek falak állnak a lelkében, fiam. Falak, melyek félelemből, csalódásokból épültek, s melyek útjában állnak az örömeinknek. De minden falon ott van a kapu is, csak meg kell találni és át kell rajta lépni. Át kel lépned önmagadon, saját félelmeid kapuján, és semmi nem gátol többé, hogy elérd, amit szeretnél.
A fanyar, fűszeres illat mintha erősebben lebbent volna meg a levegőben, átitatott mindent, még Malvinka anyó szavait is. Kakukkfűillatú, légnemű szavak vettek körül, s akarták, hogy figyeljek rájuk és értsem őket.”
Én megvettem a lányomnak Karácsonyra, remélem tetszeni fog neki.
Boldog Karácsonyt!
Írsz egy kicsit bővebben a könyvről?
Én is szeretek olvasni és szerencsére a gyerekeim is.Szóval érdekelne.......mert még nem hallottam róla....Aztán ha elolvastam,megosztom a véleményem is veled szívesen..