Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Hosszú ideig szenvedtem a haspuffadás miatt. Próbáljátok ki a Bilobene tablettát, nekem bevált. Recept nélkül, 60 szemes ára: 600-700,-Ft körül. Étkezés elött kell bevenni 1-2 szem tablettát, és huss puffadás, székrekedésnél is segít.
Remélem tudtam segíteni nektek.
Dehogynem! Engem nagyon idegesít,és ha vége lesz a sulinak kivizsgáltatom magam rendesen. Azért idegesít,mert mindig lapos hasam volt, most meg mint aki gyereket vár kb.. Nem tudok,nem merek úgy öltözni,ahogy régen. Elég rossz,és elveszi az ember maradék önbizalmát is..
Akkor nálad más a probléma. Én amig tornáztam semmi bajom nem volt,de amióta csak ülök egész nap,azóta puffadok. Nálam tuti ez is benne van,meg az idegesség is.
Sok oka lehet a haspuffadásnak,(IBS,ételallergia,stb) nálad a gyógyszer az oka.
Nekem nem segített,pedig sokat be lehet szedni belőle.Szerintem, annak jó,akinek csak néha van haspuffadása.
Nekem mindentől van,kivéve ha nem eszem semmit.
2 ötlet:
Búzakorpa, bár ez inkább emésztést segíti és nem biztos, hogy a gyógyszer okozta puffadásra is használ.
Optacid granulátum: ez vény nélkül kapható gyógyhatású készítmény
1 késhegynyit kell feloldani 1 dl vízben és meginni, nekem bevált.
Jobbulást!
Igen, tudom! Nekem a természetgyógyász javasolta, hogy 3 naponta 2 dl igyak belőle. Valamint van egy májtisztító teakeverékem, abban is van. A többet úgy értettem, hogy én imádom az ízét és néha bűnbeesem!
Leginkább a guargumit emelném ki. Na egyék meg ők.
Van benne, csak azt felejtik el ráírni, hogy a többi joghurtban is ez van.
Manócska, az édesköménnyel vigyázni kell, ugyanis úgy "szélhajtó", hogy fokozza a gáztermelődést, ami nem biztos,hogy szükséges.
Szia!
Édesköményből tea! Nekem bevállt, de csak akkor iszom többet, ha tudom, hogy nem megyek sehova, mert elég "hangos".