Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Címlap
Ilyen lett az orosz sóherdiszkont – Megnéztük a budapesti Basket Plusz Diszkont Áruházat
Ovis pajtásához ment át játszani a kisfia. Amikor érte ment, azt mondták, hogy még csak nem is látták
Tisztálkodáshoz csak a megszokott szappanpmat viszem ami sampon, szappan, tusfürdő , mosószernek is tökéletes. Ha esetleg leégek hűtőkrémnek.
A többiek már elég sok mindent felsoroltak ami valóban szükséges még.
Érdemes kozmetikumokból kisebb kiszerelést venni, DM-ben vannak miniflakonos krémek, tusfürdők, testápolók, samponok, így nem kell sokat cipelni. Nedves WC-papírt, ülőkére papírt vagy törlőt is vehetsz. Ha tengerpartra mégy, a naptej mellé feltétlenül vigyél napozás utáni hűsítő gélt. Útipatika mindenképpen legyen Nálad: hasmenésre, fejfájásra, köhégre való szerek.
Ruhából többfélét: strandra, kirándulásra, kicsit pucosabb esti programra valami csini alkalmi ruci.
Ja, én mostanában szoktam vízforralót is vinni, így egy kávét, teát akármikor főzhetekmagamnak, sőt a csapvizet is sterilizálom az iváshoz.
Most hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Hu, de jokat irsz! Tuti otthon hagynam, ha nem irod a: könyv, kisollo, lazmeröt.
Es mennyi ruhat viszetek? Tudom, ez attol függ, ki-mit szeret, csak en szeretek tulzasokba esni, ezert kerdem. Szoval minden napra mondjuk 2 fele ruha? 1 nap közbeni maszkalasra 1 meg estere, v. az sok?!
Hát nem tudom, nem tűnik jó példának.
Ahogy odaérek, kezdjem az utamat egy bolttal, hogy megmoshassam a fogam, ráadásul még intenzív vásárlási lázban is néha több nap, mire egy fürdőruhat találok, ami tetszik és jól áll.
Nem beszélve arról, hogy nyaralóhelyeken kettes árszorzóval dolgoznak.
Nem vagyok híve a konzerv, ásványvíz, sör, stb cipelésnek (sőt!!! )
azokta természetesen helyben veszem. Ráadásul a karton ásványvíznél inkább eszembe jut az a szó, hogy cipelni, mint a fürdőruhámnál...
Cápa
Melltartó
Topok
Bugyik, zoknik
Nadrág
Szoknya
Biztositás
Szandál
Fés ű ,Valuta váltás, Intim betét (2), Személyik, Hajszáritó, Költőpénz, Kaja, Ital
Papucs
Pamacs
Tusfürdő
Szappan
Mosdókendő
Fogkrém, fogkefe
Sampon
Borotva
Spray
Pzs
Wc-papír
Smink
Sminkletörlő
Fürdőruha
Tör ölközők
Parfüm
Látnivalólista
Óvszer vagy másHatáridőnapló
Kis füzet
Foglaló kód száll
Gyógyszer nem foglal sok helyet, mindenfélét viszek (fájdalomcsillapító, sebfertőtlenítő, hasmenésre, torokfájásra stb.)
Útlevél
Mobil
Esernyő
Töltők
Térkép
Sz ótár
Fényképező
ÁtalakitóHálóing
Wc letakaró
Szoftver
Kis táska
Toll, papír
Tartalék útlevél fénykép
Sebtapasz
Napszemüveg
Napolaj
Az idei lista így indult: -homokozós cucc, hinta, gyurma....
A lényeg: irattárca,könyv, telefon, fruci., szemöldök csipesz
és borotva, kisolló, napkrém, gyógyszer és lázmérő, fényképezőgép...ruci (meleg és nyári)
pénzt, sok-sok pénzt, na persze a viccet félretéve, attól függ, hogy fiatal vagy idősebb akiről szó van, egyedül vagy gyerekkel, mert nem mind1.
A lényeg, pénzt, sok pénzt komolyan feltétlen, gyerek nélkül, fehérnemüket fürdőrucit, törölközőt, gyógyszert, márha felengedik a gépre, persze ha repcsivel mész, tehát sok kérdésre, különböző válasz.
Van pl. hogy nem akarsz cipelni egy csomó dolgot ott is megkapsz, fogkrém tisztálkodószerek, strandpapucs, fürdőruci, stb.