Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Igazad van, a férfiaknak már kizárólag csak a feleségükre áll fel. Még gondolatban is.
ezelott 30 evvel nekem is mondta egy fiu. nevettem rajta.
egy eleg hosszu, nagy szerelem lett belole.
ezzel csak azt akarta a tudtomra adni, milyen hatassal vagyok ra.
nem kell mindenert rogton a kardotokba dolnotok.
Szia!
Azt jelenti,hogy a férfi műveletlen szamár.Felejtsd el!
Esetleg add át neki elolvasásra:Kemény János Viziboszorkány című könyvét,hadd művelődjön!
Érdekes, a kifejezést, a jelentését ismerem jó 20-25 éve, de eszembe sem jutna használni. Ez a szó inkább az erőltetetten szlengben beszélni igyekvők „kedvence” lehet.
büszke a nő vagy az ciki a pasik szerint
Most oszinten milyen subkulturabol johet egy ilyen velemenyt modno?
Ami engem illet en nem lennek buszke egy ilyen kijelentest tevo ferfira. Ahogy magamat ismerem ket eselyes lenne a dolog vagy akkor fekaliazott utoljara vagy attol a pillanattol kezdve le is tagadnam hogy valaha ismertem.
Te jóóóó ég, ez még mindig megy???!
Én ezt kb. 15 éve hallottam,először és utoljára az akkor 33 éves szomszédasszonyomtól, hogy ezt mondta rá egy pasi,fogalmunk sem volt, mit jelent,de aztán ő utánajárt.Bár neki a szemeire mondták...
Amíg nem olvastam a megoldást, én sem tudtam...
De hát nem lehet mindenki ilyen szende szűz...
Nekem mar ennek megertesevel is problemam volt
Tudod, mi tortenik, ha a prostitualt beleesik az oltott meszes godorbe?
a szkeptikusok Foruman

Férfiak közti?
Haha...
Maximum kangörcsös kisfiúk.
Jav.: beszéd
Fa szállító