Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Tüdőrák,csoda.. .
Sziasztok!
Apukám néhány hónapja köhög, rekedt és egyik tüdőgyulladásból a másikba megy. Csütörtökön egy nagy kiterjedésű /tenyérnyi/ foltot láttak a CTG-n a tüdején, holnap megy a kórházba ahol megállapítják a folt fajtáját. Nagyon reménykedünk benne, hogy mégsem tüdőrák.
Adjatok reményt, hogy ha mégis a legrosszabbról van szó, van-e valami csodaszer ismertek olyat aki fel tudott épülni belőle és mi segítette hozzá.
Bármire képes lenne család, hogy megyógyuljon. Köszönöm a segítégeteket és reménykedek, hogy van valami esély.
Arra kérek mindenkit, aki első ízben a topikhoz szól, hogy legalább az utolsó 50-100 hozzászólást fussa át, hogy tudja, kinek a hozzátartozója éppen hol tart a betegségben. A topik 2006. októberében indult, azóta sok minden változhatott. Köszi: gablin
Az előző üzenetet priviben akartam küldeni, de nem baj, hogy így ment. Köszi a részletes leírást.
Azt a műsort sajnos én sem láttam a Mikulás miatt......
A Herbaházat én ismerem. Volt amit ott vettem meg (fogyis készítmény) és drágább volt, mint máshol.
A Kékgolyó u.-i bolt, valóban elég olcsó. Az Avemar eddig ott a legolcsóbb, de ezek a kiegészítűk, általában akciósak is.
Anikó: Ha Anyukád kiönti pohárba a vizet, és felkeveri, akkor kimegy a buborék egy része. Hátha úgy meg tudja inni. Hogy van? Mi van vele?
A halolaj kapszula az OMEGA 3 ugye? Lehet kapni minden hol, csak más Gyartoja. Valasztek nagy és arak is mások. Sajnos Aloe vera dolgok nagyon dragak, de csak itt, Amerikaba szinte ingyen vannak.
Az a baj, hogy ez a Preventa szensavas... anya meg csak a szensavmentes vizet szereti...
Egyebkent hallottam egy olyan uzletrol, ahol ilyesmiket lehet kapni. Az a neve hogy Herba-haz. Valamelyik Patika ujsagban lattam rola kepet, jo nagy. meg nem voltam de el kene valamikor menni. A Nepstadionnal van.
Jo hogy javultok. Csak igy tovabb.
Sziasztok!
megkérdeztem, hogy miből mennyit szed:
Flavin7 napi 1
Flavon lekvár ez valami antioxidáns lekvár és hálózatban terjesztik/
AVEMAR napi 1
Aloe halolaj kapszula napi 1
Culevit napi 5
Preventa 105-ös kb. fél liter
O2 Sport/ ez az oxigénes víz/ Tesco-ban árulják, piros kupakos ez 134 Ft
Erről a vízről volt szó tegnapelött a Fókuszban, /sajnos nem láttam/hogy milyen sokan gyógyultak ettől és valahol lehet ebben fürdenei is. Mindjár meg nézem az RTL Klub honlapján, hogy ott van-e a riport.
Szia Dóri!
Preventából melyiket issza? Írd meg majd légyszíves és a másik vizet is. Én most úgy gondolom lehet ez segített. Sajnos ezt a sok kiegészítőt egyszerre nem tudom megvenni Anyunak, de apránként mindegyiken végig haladok, melyik jön be.
Az Avemart szedi, most veszek vizet, meg szerintem Flavint.......
Köszi: Judit
Nagyon örülök, hogy Nálad is az egyik vizsgálat negatív! A tüdődben mekkora foltot láttak? Ott is olyan picit? Lehet az is teljesen negatív lesz! Most mégjobban kell bízni! Remélhetőleg sikerül elintézni a tüdőtükrözést. Talán ebből a szempontból a Korányi vagy a Törökbálinti tüdőkórház lenne a legjobb. Remélem Mamád helyrejön. Látod, Anyukád megérezte a dolgokat. A vérnyomás gond belsőből származhat. Most már vannak Nálad is bíztató jelek. Ülj le vele, mond el, hogy nincs olyan nagy baj, és Te reménykedsz, nyugodt vagy, és ő is nyugodjon meg, nem lesz gond! A vizsgálatoknál én is azt látom, az orvosoknak annyira nem sürgős. Nálunk 2 hónap telt el a kezelésig. Igaz volt, hogy pár nap alatt csináltak CT-t, vagy biopsziát, de az eredménynél előfordult, hogy 2 hetet vártunk, de a végén a doki hatására csak 2 napot.
Én is tudok egy kis jó hírrel szolgálni. A Nagyim szövettanja is negatív lett. Csinálnak neki még egyet, de ha az is negatív lesz, akkor megműtik. Viszont kicsit szkeptikus vagyok, mert Anyunak is a harmadikra mutatták ki a rosszindulatú daganatot.
Gablin!. Milyen jó hirek vannak nalatok. Azt hiszem az nagy meglepetés és biztos Mikulas baci hozta, miert szereti az apukadat. De komolyan, egyebkent sajnalom szegenyt, szerintem elöször fel se fogta. Ideig csak mindenki arrol beszelt, hogy milyen beteg. Hat lehet, hogy én is bestresszelnek hirtelen. Meg is vannak csodák.
Nalam a mellbiopszija nem mutatot rossz elvaltozas, hala istennek. Negybol kéttö kiesett. Most megint ott állok, ahol ideig is. Azt mondta az orvos, hogy peches vagyok. Most tüdömet akarjak szurkalni, de ma nem talaltak egyetlen orvos intezetbe. Egyszerüen vagy hazon kivül voltak, vagy az orvosom meglepetesere már nem is dolgoznak ott. Valami azt sugja nekem, nem stimmel ott valami. A laboron már 3napja olyan sorok állnak, hogy én meg ilyet nem lattam.És eltünt cisztám. No szoval azert ez is jó hir.
Mostanaban arra gondolok, hogy lehet nekünk meg szerencsenk van, meg azert van nemi kilatasunk. Miert bizony egyes vizsgalatokra igen sokat kell várni már most, azert regen ez nem igy volt. Sürgös eset az ez volt, most nem igazan.Már neha az a benyomásom. hogy én vagyok a kis bohoc. Valahogy az elsö alkalommal minden sokkal egyszerübb volt. De van ennek is elönye, miert nagyon kezdek unni a dolgot. A, és felajnlottam penz és nemet mondtak ra.
Amit sargabarackot illeti, nagyon sajnalom, hogy nem nyaron tudtam meg azt, lett volna mag gyüjtes akcio. Lehet benne valami.
Amit az anyukamat illeti, eldöntettünk, hogy beszelek vele, Ugy volt hogy most penteken ott össze jön a csalad és akkor telefonalok, de ma beszeltem a nyöveremmel, kiderült, hogy anyu beteg lett, magas lett a vérnyomasa és jó ideje rosszkedve van, sirdogal. Azt hiszem hibat követtünk él, kimelni akartunk, de ugy latszik az anyaszivet nem lehet becsapni. És az erdekes benne, hogy elsö alkalommal igen jó sikerült, de akkor én is máskep álltam hozza. Most az élsö 1,5 honapot máskep éltem át, mind akkor. Jóbban felkavart, megijesztett. Ha nyöverem panaszkodik az anyura, akkor ott van valami. Miert ugye lat, hogy anyu szemved, és senki nem birja elviselni egy másnak szemvedeset, megkönniteni. Most már belatjuk, hogy hiba volt. Igy legalabb tudtak volna megbeszelni egy massal.
Attacs!
nektek is kivanok, hogy legyenek jó hirek
Ha a hanganyag valakit érdekel szivesen elküldöm,de elég hosszú, csak részletekben fog menni! Írjatok a tudatosan@freemail.hu-ra, de csak éjszaka tudok géphez ülni. Egyébként nagyon tanulságos.
Ok. Köszi előre is.
Anyunak újságoltam a Papádat. Jó az ilyen pozitív eredmény.
Anyunak viszont tegnap kezdett hullani a haja. 3 hét elteltével......Reménykedtem, hogy a köv. kezelésig kihúzza, de hát mondtam neki ez sajnos mellékhatás, de visszanő a haja. Viszont pár napja vérzik az orra. Többször elered. Szerintem ez is a kemó mellékhatása, de nem vagyok benne biztos. Valakinél van ilyen?
Köszi a web címet és az információt.
Saját tapasztalatod van róla v. hallottál valakiről akire tényleg hatott?
Szia!
Napi fél liter kb. és még iszik valami oxigénes vizet, ha érdekel meg kérdezem a nevét.
Anyám mindjárt küldi a zárót és akkor többet fogok tudni. Olyan hihetelen..
A Papád mennyi DD vizet iszik?
Sugaras: A B17 hatásosságáról, valamint a Hunzákról dr. Lenkei Gábor is említést tesz a könyvében. Köszi az információkat, megnézem a linkeket.
Mi most nem arra hivatkozunk, hogy a Hunza királyságban ismeretlen a rákbetegség, mely természetesen igaz. Az is igaz, hogy az észak amerikai indiánok étrendje is sok B17 vitamint tartalmaz és szinte ismeretlen közöttük a rákbetegség.
Mi azt kívánjuk rövid tájékoztatónkban közkincsé tenni, hogy miért van így és mit is tud a B17 vitamin. Nos, a B 17 vitamin legnagyobb mértékben a sárgabarack magbél-ben található. Egy szem sárgabarack magbél 6-10 mg nitrilozidot azaz B17 vitamint tartalmaz. Mivel vízben oldódó vitaminról van szó, az emberi szervezet számára szükséges mennyiség ebből a vitaminból napi 300 mg. Amennyiben nem jut a szervezetbe megfelelő mennyiségű B17 vitamin, úgy hiánya rákbetegséget okozhat. Egy közismert példa a vízben oldódó vitamin hiányára: Egy másik igen fontos vízben oldódó vitamin a C-vitamin melynek hiánya skorbutot, az immunrendszer gyenge működését eredményezi.
Mint ahogy a C-vitamin a skorbut megelőzésére, úgy a B17 vitamint a rák megelőzésére alkalmazhatjuk.
Most még nem kívánunk kitérni arra, hogy a B17 vitamin terápia a rák gyógyítására is alkalmas.
Az alábbiakban rövid kivonatot közlünk ifj. Ernst T. Krebs tanulmányaiból.
A rákos megbetegedések megelőzéséhez, kiküszöböléséhez nélkülözhetetlen a B17 vitamin, mely vitaminban gazdag étrendhez tartósan igazodó emberek közül senki nem lesz rákos beteg. Mi is történik ha valaki magas nitrilozid tartalmú magot, sárgabarackmagot fogyaszt. Hogyan is pusztulnak el a rákos sejtek a nitrilozid azaz a vízben oldódó B17 vitamintól?
Hatásmechanizmus:
Nos a B17 vitamin molekulában két rész cukor, egy rész benzaldehid és egy rész cián van, melyek szorosan összekapcsolódnak. Mindenki tudja, hogy a cián erősen mérgező lehet és kellően nagy mennyiségben halálos. Azonban ebben a természetes állapotában vegyileg nem reagál és semmiféle hatással nincs az élő szövetekre. Hasonlatképpen érdemes megemlíteni, hogy a klórgáz szintén halálos, de amikor nátriummal létesít kötést, nátrium-kloridot képezve, egy viszonylag ártalmatlan vegyület jön létre, melyet konyhasóként ismerünk. Az élő szervezetben csak egyetlen vegyület képes felszabadítani a ciánt a B17 molekulából, ez pedig a bétaglükozidáz néven ismert enzim. Amikor a B17 vitamin víz jelenlétében érintkezésbe lép ezzel az enzimmel, nem csak a cián, hanem a benzaldehid is felszabadul mely önmagában is igen mérgező. Ami azt illeti ez a két vegyület együttesen százszor olyan mérgező, mint külön-külön. És itt jön a lényeg! Szerencsére a kibontó enzim azaz a bétaglükozidáz sehol nincs jelen veszélyes mennyiségben a testünkben, csak a rákos szövetekben, ahol mindig nagy mennyiségben található meg: szintje a környező normális sejtekben mérhetőhöz képest több mint százszorosát is elérheti. Ennek eredményeképpen a B17 vitamin a rákos sejtek területén bomlik fel, mérgező tartalmát a rákos sejtek területén engedi szabadon, és sehol máshol! Létezik egy másik fontos enzim is, a rodanéz, melyet ”védelmi enzimként” említünk. Azért nevezzük így, mert képes semlegesíteni a ciánt, azonnal melléktermékké tiocianát molekulává alakítva azt. Ez az enzim mindenütt nagy mennyiségben jelen van, kivéve a rákos sejtek területét, melyeket következés képen nem is védi meg.
További jótékony hatás:
A melléktermékek egyenesen jótékony hatással vannak a szervezetre és létfontosságúak az egészség szempontjából. Az emberi szervezetben felszabaduló benzaldehid oxigén jelenlétében benzoesavvá oxidálódik, mely kifejezetten antireumatikus fertőtlenítő tulajdonságú vegyület.
Mint ahogy ezt fent említettük, szervezetünk számára az egészség megőrzéséhez a napi B17 vitamin szükséglet 250 - 300 mg. Ez a mennyisége kb. 35-40 szem sárgabarackmag elfogyasztásával fedezhető.
További részletes információt nyújt a B17 vitaminról
a HAZAI sárgabarack magbél kizárólagos forgalmazója:
TAWELLCOâ kereskedelmi és szolgáltató iroda.
Magyarországi forgalmazáshoz szükséges engedéllyel rendelkezünk.
http://egeszterm.freeweb.hu/vitaminb
Itt van egy infos elérhetőség is : Kreiter Ferenc ,az oldalról úgy tünik, hogy létezik ez itthon is, mert megrendelhető tabl. és injekció formában ezen a honlapon. Mindkettőről eléggé sok info van. A barackmagos oldalt nem találtam még meg, de keresem!
Kezelési leírás
Kialakult, erősebb daganati burjánzás, áttét esetén az injekciókúrát javasoljuk,mert ezekben az esetekben csak a megfelelő dózis bejuttatása fékezheti meg a szaporodási folyamatokat, az újabb áttét képződését. A tablettát inkább az injekciómentes napokon, vagy alacsony daganati sejtszám esetén célszerű kúraszerűen alkalmazni. A B-17 vitamin rákpusztító hatása dózisfüggő. Indokolt esetben, orvosi felügyelet mellett, fokozatos emeléssel a dózisok akár a duplájukra is növelhetők ! Az injekciók intravénásan és intramuszkulárisan is beadhatók, de a klinikai tapasztalatok alapján az intravénás beadási mód hatékonyabb ! A napi injekciós adagokat egyben kell beadni ! A tablettát nem ! Javasoljuk, hogy a kúra után minél hamarabb csináltasson a betegségéről állapotfelmérést, hogy a további lépéseket célirányosan tehesse meg! Ha a daganati csomók elmúltak, a 4 hetes levezetéssel folytassa! Ha a daganati csomók száma, vagy tömege csökkent, de nem szűnt meg, úgy még egy kúrára van szükség ! Ha a daganati csomók száma, vagy tömege nem változott , vagy enyhén növekedett, úgy önnek nagyobb napi dózisra van szüksége a B-17 vitaminból ! A teljes angol nyelvű leírás&rt;&rt;&rt;
Hogyan táplálkozzunk a kezelések alatt ?
A kezelés időtartalma alatt az állati eredetű fehérje fogyasztása ellenjavallt. Ez alatt nem csak a húsok fogyasztása értendő, hanem a tejtermékek és a tojás is. Friss, teljes értékű, lehetőleg bio minőségű gazdálkodásból származó növényi élelmiszerek képezzék az étrend alapját, amit nyersen javasolt elfogyasztani. (Leromlott egészségi állapotnál a csirke és a halhús megengedhető !). A frissen préselt zöldség- és gyümölcslevek hasznosulnak a legjobban, a gabonaféléket hántoltan, teljes kiőrlésű formában készítsük el. A frissen préselt zöldség- és gyümölcslevek azért is különösen hatékonyak a szervezet létfontosságú anyagokkal történő "elárasztásban", mert hasonló hatás eléréséhez akkora mennyiségű gyümölcs és zöldség elfogyasztására volna szükség,amelynek töredékét tudnánk csak bevinni a szervezetbe. A dohányzás, alkohol, kávé fogyasztása tilos !
A kezelések várható mellékhatásai
A vizelet megváltozása,erőssé válása. Néha az első héten enyhe hányinger is előfordulhat. Az első hetekben a fájdalmak felerősödése, majd csökkenése. A székletben nyálkás csomók megjelenése. Javuló közérzet. Ritkán előfordulhat enyhe hőemelkedés, ill. láz is. Idősebb korban ill. leromlott állapot esetén fáradságot, gyengeséget is okozhat. A mellékhatások egyénenként változók lehetnek és csak ritkább esetekben és csak az elején kellemetlenek ! Ha mellékhatások hosszabb ideig kellemetlenek, csökkentse a dózist legalább 3-5 napig, majd emelje vissza ! Ha ezek után sem múlnak el, önnek a csökkentett dózissal kell a kúrát befejeznie !
(A kezelési leírást a laetrilt alkalmazó klinikák tapasztalatai és instrukciói alapján állítottuk össze.)
Szia!
Ő is az étrend kiegészítőknek tudja be. Hát én még szekptikus vagyok az esettel kapcsolataban, arra is gondoltam, hogy el kevertek valami eredményt.
Amiket szed iszik, eszik: AVEMAR, DD víz, Culevit, Flavin, Aloe-s hal olaj kapszula, Cod tea /ezt most kezdte/
Azt tudjátok, hogy ő alapvetően nagyon súlyos depressziós mikor kiderült a rák éppen benne volt ebben az álapotban és a hírre kijött beleőle, most meg hallota ezeket az újabb híreket és visszaesett. Az egyik szemem sír a másik nevet.
Én nem tudok ilyet, de szerencsére nincs is tapasztalatom. Ez rendkívül jó hír! Bárcsak még sok ilyet olvashatnánk a fórumban!
Apukád konkrétan milyen étrendkiegészítőket szed? Lehet azok is sokat segítettek. Egy párat tudok, de sorold fel légyszíves itt az összeset.
Anyunak is csinálnak folyamatosan röntgent, de azt nem értem minek, amikor eddig azt mondták, (igaz a tüdőgondozóban), hogy az a folt ami 4 éve ott van, az nem rák, hanem meszesedés, csak most takarta a daganatot. Ezért fura a sok röntgen, de úgy tűnik igen is van értelme.
Remélem a Papád ezután jókedvű lesz!
Sziasztok!
Apu ma volt a 2. kemon és megcsinálták a kontroll röntgent is és annyira összezsugorodott az a hatalmas daganat, hogy szinte nem láttak semmit. Hallottál már ilyet? Jövő héten csinálnak egy CT is. Az orvosok is csodálkozva állnak az eset elött. Mi történhetett, szokott ilyen lenni az 1. kemo után ennyire összement volna v. valamit elnézhettek?
Ez engem is érdekelne.
Gablin: Papád miként viseli a mai napot?