Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Melegek?

Csak egy kis pletyi.......nekem semmi bajom a melegekkel, igaz nem is ismerek egyet sem, csak híres emberekről hallottam ezt azt. Volt itt a fórumon is téma ez régebben, sok név felmerült, azt hiszem jelent meg egy "meleg lista" is, és akkor már felmerült egy név.......és mostanában megint hallottam "biztos forrásból", de nem tudom elhinni. 2 gyereke is van, szeret száguldozni a sivatagban, a mostani felesége RTL celeb, alig több mint 1 éves a kisfiúk, de az ismerősm állitja, hogy lefizette a feleségét a látszatházasságért.
Mielőtt bárki bármit mond: igen, most nincs jobb dolgom, mint ezen agyalni, a ház ragyog, ebéd kész, gyerekek és férj később jönnek, ma szabadnapom van és épp arra várok, hogy a nyári szállást végre visszaigazolják email-ben.
Szóval pletyizzünk és irjatok neveket is, ha gondoljátok!
Hát passz...
Akiről viszont még biztosan tudom, az a Bach Szilvia.
Neki is van gyereke.
Relatív sok családost tudok, aki amúgy hóót meleg, szóval az hogy férjnél/nős volt bárki is, nem jelet semmit.
Szerintem a Kovács Kati is leszbi, de ez csak az én véleményem.
Róluk nem hallottam, de nem gondolnám hogy melegek.
Amúgy ma már tényleg mindenkire ráfogják, sokszor csak annyi alapja van, hogy illető kipróbálta a saját nemével, azt jónapot.
Sziasztok!
Csak aprócska kiegészítés: Csala Zsuzsa férjnél volt 40 évig. Nem élt egyedül, csak a férje halála óta. Persze, attól még lehetne leszbi...
Igen, ez tény, hiszen az én egyik nagyonjómelegbarátom spec pont nem tipikus, igaz, aki közelről ismeri, az tudja hogy női lelke van, de nem olyan mint pl Alföldi, akiről szintén visít, nem affektál, mély hangja van, és a színpadon kifejezetten szexis...
De akkor is, a N. K. nekem meglepetés... "kár érte" érzésem van :-)
:-D
A Nárayról visít hogy meleg, ha nem tudná senki biztosan, akkor is egyértelmű lenne :-D
Nem egyformák a meleg pasik sem....
Azért nézd meg az előbb említett Náray Tamást (akiről süt), vagy Kulka Jánost, akiről meg marhára nem látszik...
Vannak a nagyon explicit női hanghordozással, csípőriszálással, stb. stb. rendelkező meleg ffiak, meg a férfiasabb jelenségek.
A BK-beli Erik is állítólag az
, akiről bővebb infóm nincs, de tény, hogy bizonyos megnyilvánulásai 100%-ban hasonlítanak egy olyan ismerősömre, aki viszont az.
Bizony, ez is közrejátszik!!!
Mit gondoltok, Náray Tamás vajon miért került be az RTL bűvkörébe?

Függetlenül attól, hogy fantasztikus ruhákat csinál.... Van még rajta kívül n+1 szuper tervező. Vajon miért került be mégis ő...??? Nos?
A helyes megfejtők között piros hangszórót sorsolok ki.

És meleg vagy bi?
Hogy meleg körökben ne beszéljenek róla, azt csak úgy tudja elintézni, ha rajta kívül senki sem tudja :-)
A melegek ismerik egymást, tökmindegy hogy celeb vagy sem az illető.
Ettől függetlenül a meleg barátaim között van "celeb", épp ezért csodálkozom, hogy N.K.ról sosem hallottam, mivel mindenki másról igen.
Illetve eléggé könnyen felismerem a másság jeleit, de nála... hát nála biztos nem gondolnám...
Ha jól átolvastad a topikot, csupa médiaközeli emberről beszélünk. A népességnek tizedszázalékát teszik ki. Viszont a köreikben nem 5% a melegek aránya (ami a teljes ffinépesség arányában kb. ennyi).
Az utóbbi másfél évtizedben, főleg a ker. tv-k térhódításával nyomják ennyire ezt a témát, és mivel ezekben az "intézményekben" már az induláskor volt jó pár meleg, kicsit (pozitív diszkrimnáció???? vagy csak kapcsolatok????) ez alapján szelektálva vonzották be a munkatársakat. Similis simile gaudet.... alapon.
Hidd el, nem a levegőbe beszélek, ezek között dolgoztam.
Azért én sem gondolom ,hogy az itt "elhangzott" nevek közül mindegyik homo lenne. Az azért már tényleg sok.
Az előbb is épp leírtam. Szerintem azért mert valaki kövér, vagy épp nem egy szépség még lehet társa. Na meg Csala Zs-sem volt mindig öreg.
Nekem mennem kell.
Jó pletyizést!
A pletykák leginkább közös ismerősöktől indulnak.
Tévés-művész körökben a homo- és biszexualitás abszolút nem számít devianciának, közel sem annyira mint az "átlagember" számára.
Írtam korábban, a progyúszer úr BÁRMIT el tud intézni...
Főleg, ha esetleg hozzá is közel áll az illető....