Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Rajzfilmes ki-kicsoda
2008-08-17 17:131.
Létrehozva: 2008. augusztus 17. 17:13

Nos?
Mazsola és Tádé! :-)
És ők?
Nálunk is volt a tvben ez a mese. Nekem még a dunatvről volt felvéve vhsre.
A magyar címe "A bátor lovacska" és én nagyon szerettem kiskoromban, aranyos kis mese... sőt még most is bármikor szívesen megnézem.
A magyar verzióban Langalétának hívták ezt a szereplőt, de ügyes vagy hogy megtaláltad "külföldiül"
Ha igaz: Tom és Csőrike.
Meglettek a képek

Ez egy argetín mese, sztem nálunk nem is vetítették, én legalábbis nem emlékszem..De a gúgli a barátom
Larguirucho
Jövök itt reggel nagy sietve, hogy jól megnézem a tegnapit, amit nem tudtam, aztán meg a friss feladványt, de én nem látok képeket sehol

Megnéztem Mozillával és Explorerrel is, de nincsenek itt a képek...Valaki ellopta..Most mi lesz??
hát lányok, ez nem az én estém...
fogalmam nincs erről se...
akkor megmondom a megoldást és adok másik feladványt:
Linka volt a lány neve és a bolygó kapitánya a mese :)
akkor legyen ő a megfejtendő --->
Ja sajnos sok a meló
Még nincs ötletem , de kutatok

Szia!
jó hogy jöttél, régen láttalak, van valami ötleted?
Sziasztok!
Jöttem én is