Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Csigavér autósiskola oktat
2008-02-20 00:301.

Létrehozva: 2008. február 20. 00:30
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A Csigavérnél tanulok vezetni és most kell oktatót választanom. Tudtok esetleg ajánlani jó oktatót, aki türelmes és a kifizetett óráimban végig én vezethetek, aki nem csalja el az időt, nem a saját ügyeit intézi az én időmben? Elvileg a Virágpiac tanpályára szeretnék menni, de más tanpályán lévő oktatók is érdekelnének. Nagyon köszönöm a segítségeteket!
A segítségeteket szeretném kérni. A Csigavérnél tanulok vezetni és most kell oktatót választanom. Tudtok esetleg ajánlani jó oktatót, aki türelmes és a kifizetett óráimban végig én vezethetek, aki nem csalja el az időt, nem a saját ügyeit intézi az én időmben? Elvileg a Virágpiac tanpályára szeretnék menni, de más tanpályán lévő oktatók is érdekelnének. Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok,
nemrég kezdtem a csigánál a nyugatitól nem messze a körúton. Több iskolát is megnéztem a neten mielőtt döntöttem, és a döntésem azért esett rájuk, mert Ők voltak számomra a legközelebb, nem eldugott, nem noname... Árakat is néztem és általánosságban 10 autósiskolából 7 hasonló áron oktat (általánosságban 1-10 ezer forintos eltérésekkel) Ebből kifolyólag, minthogy nem is a legolcsobbat kerestem (egyébként 3 másikat is találtam ami olcsóbb) azt kifejezetten nem is mondanám, hogy olcsó húsnak milyen is a leve, mert egyrészt még nincs tapasztalatom velük, viszont az általuk kínált árat több más iskola is hozza, akkor ezen esetben pedig különösen kiemelt, hogy olcso húsnak....
Eddig kedvesek voltak, segítőkészek. Az a pasi aki az órákat tartotta eddig... hát nem egy tipikus oktató típus, inkább csak az ö elmondta isten áldjon fajta... bár óra után odamentem hozzá és ezt azt kérdeztem és abszolute készségesen és segítőkészen válaszolt a kérdéseimra, független a zordon szaromle kinézetétől.
Kicsit persze azért félek, főleg, hogy ennyi szart olvastam róluk az utóbbi idöben...
Hát remélem több a pozitiv amiről nemtudunk, semmint a negatív tapasztalat.
Én aztán tuti nem fogok elfelejteni tiltakozni ha szükséges... Ha kell akkor akár a felügyeleten is.
Több helyütt olvastam Balogh Tamás, Kovács Balázs, Dobos György és Palóczai Kiss Gábor nevét öket dícsérték eddigi fórumokban legtöbben, sajna volt olyan fórum is ami 2 éves, igy nemtudom ezen oktatók körül ki az aki még ottvan....
Hali,
Hát nem tudom, de szerintem itt ez a természetes
Oktatót váltani meg egyáltalán nem egyszerü ugy,h mindenki televan, és ok, biztos simán menne amugy, kapnék majd másikat, de az a másik tudná,h már átkértem magam, és szerintem akkor már ugy állna hozzám..
Mindegy, ma már vezettem képzeld
Igaz még kicsit béna vagyok,dehát még csak az első órám volt.
A járdához való beállást gyakoroltuk (később indexelni is kellett +tükörbe nézni), visszafele meg szlalomozást.Párszor a teljes megfordulásnál kicsit elszámitottam magam, nem volt már elég hely, ugyhogy tolatnom kellett.Na, az még nem megy jól egyáltalán
Meg valahogy oké,h rá van irva a váltóra,h merre kell x-be rakni,de
valahogy ritkán találom el..
Mondjuk eleinte csak 1-2 és R-t kell használni.
Nálad vmi hir??
Ez nagyon brutálisan hangzik. Szerintem, azonnal válts oktatót, mielőtt még több pótórával kellene számolnod.
Egy ismerősöm simán váltott. Semmi probléma nem volt belőle. Egyszerűen felhívott egy másik oktatót, elmondta, hogy mi van és simán átvette egy nagyon aranyos oktató. Sajnos ő már nincs a Csigavérnél, mert mást dolgozik főállásban, úgyhogy én még csak keresgélek.
Kitartás Neked Hazimanka, tényleg keress valaki mást.
Ez kb. olyan, mintha elmész angol nyelvtanfolyamra és elmondják első 2 órában elmondja azokat a magyar mondatokat, amiket 2 hónap múlva a szerencsétlen tanuló is el fog tudni mondani.. Hát ez milyen már?
Sok sikert, jelentkezz még. Én is fogok!
További szép estét!
Szia,
Igen, sajnos halódik a fórum
Hát, képzeld elmentem a Csigavér irodájába és kaptam egy oktató nevet meg telefonszámot, sajnos a többiek állitólag tele vannak.
Hát, elég érdekes oktató várt az első órán, hátradőlve terpeszkedett az első ülésen és arról szólt az egész óra (pontosabban 2 merthogy 2 45 perceset adnak egyszerre) hogy elmondta mik lesznek a vizsgán, bemutatta a kötelező és választható vizsgafeladatokat.
Ugyhogy hazamentem ugy,h egy grammot nem vezettem
Mondta,h sikerélményem legyen, a 2.órán már vezethetek.
Hát köszönöm a kegyet, ja és 9.óra után már lehetne vizsgázni de igy hogy?? Szerintem jópár pótórát kell majd vennem
Az a baj,h szerintem mindenhol a pénzre mennek rá..
A Salgótarjáni úton tanulok amugy mert nekem az közel van.
Te találtál már oktatót , 'forumozok'?
dawn72:
Sajnos nincs a listámon, lehet, hogy ő nem a DunaPlaza-nál tanít..
HaziManka, hogy állsz? Találtál valakit? Melyik pályán tanulsz majd? DunaPlaza?
Szia!
Én Opel Astrán taniultam vezetni 4 éve. Ha még ott van, kérd Dobos Györgyöt, a volt oktatómat!
Sziasztok,
Ugy látom kissé halódik ez a fórum
Én ma tettem sikeres Kresz vizsgát, továbbiakról nem tudok semmit, de majd akkor bemegyek az irodába érdeklődni,hogy most mi jön mert itt nem mondanak semmit..
Sziasztok!
Én most tartok ott, hogy fel kellene hívnom egy oktatót és vezetni járni.
Duna Plaza-nál tud valaki türelmes oktatót? Opel Astra vagy ahhoz hasonló kocsi kellene, mert az van a családban, nem árt ha szokom.
Köszönöm előre !
Csigavér Autósiskola ===== OLCSÓ HÚSNAK HÍG A LEVE
Én nem ajánlom senkinek! Túl sokan buknak forgalomból és a pénzre hajt a LEGTÖBB oktatójuk. És ezt tapasztalatból mondom. Ismerek egy pár embert aki megjárta velük aztán milyen érdekes, hogy másik iskolában azonnal sikeres vizsgát tettek!! Ráadásul van olyan amit rosszul is tanítanak, hogy bukjon az ember.
Sziasztok!
Most keresek egy türelmes oktatót a XI. kerületben. Aki tud, küldjön neveket, elérhetőségeket!
Köszönöm!
Sziasztok,
Na, kinek hogy megy a vezetés?
Nekem még csak most ért véget a 4 alkalmas tanfolyam (gyorstalpaló 2 alkalom kresz, 2 müszak meg vezetéselmélet),
tegnap voltam próbateszten de elég siralmasan sikerült, 1 hét alatt szerintem nem lehet megtanulni mindent, még a könyvet sem sikerült teljesen elolvasnom, és csak néhány tesztet csináltam.
Viszont az oktató csajszi szerint minél később jelentkezünk vizsgára, annál többet felejtünk..Dehát amig nem tudom jól a teszteket minek vizsgára jelentkezni?
Merthogy állitólag kb 10 nap a felkészülési idő, attól számitva amikor az ember vizsgára jelentkezik.
Nálatok hogy volt? Mennyi idő után jelentkeztetek a Kresz vizsgára?
Szia!
Igen szeretném ha segítenél, kérlek küld el nekem.
Köszi.
szia,
Kaptál már oktató nevet? Én ott tanultam vezetni, és az én oktatóm BAROMI türelmes.
Szólj ha kell név, tel.szám. stb.
Szia!
Én a Határ út környékén szeretnék vezetni tanulni.
Ő Csigavéres oktató? Merrefelé oktat?
Nincs mit, ha tudok szívesen segítek.
9 óra után lehet rutinra menni, 30 után forgalmi vizsgára.
Az egészre a Kresz vizsgától számítva 2 éved van.
Feltétlen szólj ha hallasz valamit, mert nyitottam itt ma topikot , de sajna még senki nem tudott nevet ajánlani nekem...
Köszi az infókat
Amugy időhöz van kötve,h melyik vizsgát mennyi idő után kell lerakni?
Mert azt tudom,h az elmélet után van talán fél év ami alatt vezetésből is vizsgázni kell,ugye?
Azért is kérdezem,h legyen elég időm gyakorolni, a másik meg,h anyagilag azért jobb,ha nem egyszerre kell kiadni sokat.
Sajnos nem tudok oktatót jót
,de ha hallok vkitől, szólok feltétlen!
Szia!
Igen, ez csak Kresz. Ha beiratkozol, leadod a fényképet és kész az orvosi papírod, akkor tudsz jelentkezni elméleti vizsgára. Jelentkezéstől számítva kb. 2 hétre kapsz időpontot. Mehetsz a XI. illetve a XIX. kerületbe.
Az egészségügyit bármikor megcsinálhatod. Az majd szintén egy alkalom lesz az oktatás és utána lehet bejelentkezni vizsgára. Én úgy gondoltam, hogy később csinálom meg, lényeg, hogy nem kapsz addig jogsít, amíg nincs meg az elsősegély vizsgád.
Én hétköznap jártam elméletre kb. 6-8-ig voltunk és 7 alkalom.
Kérdezz, ha még tudok segítek.
Nincs már előre egy jó gyakorlati oktató név a tarsolyodban?

Még egy kérdés.Most hivtak fel a Csigavértől, mondták,h a hétvégi tanfolyam szombat-vasárnap van 2 egymást követő hétvégén,kérdeztem pár dolgot,de a többi utána jutott persze eszembe.
Szóval, ez a 4 alkalom csak a Kresz?És milyen hamar kell/lehet vizsgázni ez után? Az egészségügyi meg a többi csak később van?
Jó lenne ha tudna valaki válaszolni ezekre

Amugy majd elmegyek a sulihoz is pár nap múlva,csak hogy tudjam hogy készüljek fel lelkileg,meg,h mennyi időt vesz igénybe az elmélet..
Köszi az infót
Igen, gondolom jó oktatót találni a legnehezebb,meg ha nagyon jó, biztos be van táblázva
De azért drukkolok Neked,h kifogj egy jót
Szia!
Én a Csigavérbe járok, az elmélettel nem volt gondom azt egy hét alatt leadták, egy kis gyakorlással a vizsga szerintem simán lerakható. Nekem elsőre sikerült.
Most éppen egy jó oktatót szeretnék kifogni, mert amiatt jobban izgulok, hogy egy türelmes, normális oktatóhoz kerüljek...