Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Számitógép gondom van!
Elakadtam! Segitsetek!
Az elején kezdem, sokat nem értek a szgéphez, mégis kérném a segitségeteket. Vannak itt akik nagyon értenek mindent. Többször csinálta a szgépem már ezt velem, és tegnap minden szót felirtam amit kiírt.
(Reboot and Select proper Boot device
or Insert Boot Media ín selected Boot device and press a key)
Szóval ezt nem tudom megfejteni, hogy mit jelent, jelzem, hogy lefagy a gép, be se lehet kapcsolni. Volt már, hogy ki-be kapcsoltam, és beindult. Végig néztem minden vezetéket stimmelt!
Aki tud segitsen .
Köszönöm.
nem veszik észre mert hologrammos teljes verzió a cd tartalma , de úgy van megírva hogy csak egyetlen 1 gépre tudja az ember feltenni másodikra harmadikra nem.
azért kell online regisztrálni mert a Windows központ vissza tölt egy hiteleítést valahogy a CDre akkor is ha csak egy szaros olvasó van a gépben.
Én a laptopom vásárlásakor jártam így.

azóta a régi jól bevált MTA regisztrált verzióját használom
Ctrl+Alt+Del, újraindítás.
Vagy ha nem, hát keress valami Reset feliratú gombot, hátha...
Ugor, betettem a cd-t.
Most kikapcsoljam a szgépet? Itt semmi nem történik!
Van 7db cd-m
Nod32 vírusvédelem, ezt értem.
Windows(Home Editon)V513(Asus) Graphic Card Multi,,,
MSI Orivers...VGA DRIVER V506
Genius Comfy-21e Scroll
Digital ez LG MOnitor
Rayman ezt nem tudom mi ez
Lehet, hogy tudok olyat irni, hogy tudjatok segíteni?
Újratöltés és Select megfelelőek Boot eszköz
vagy az Insert Boot Media Boot eszközt és sajtót választott ki egy kulcs
Bocs rossz angol tudásommal csak igy tudom lefordítani neked amit a gép ki írt.
Lényege az hogy a gép biosza valamiért elvesztette a be állításokat , hogy melyik meghajtóról bootoljon be , feltételezem az új idő át állítás miatt.
szóval az alaplapnak megfelelően belépsz a boot menübe ez bekapcsolás után általában az f12 gomb vagy az f1 gomb ritkán f10 is lehet .lenyomásával jön elő .
ott megkeresed a boot frekvenci vagy hasonlót ott be állítod a sorrendet hogy elsődleges C meghajtó másodlagos meghajtó CD rom.
majd nyomsz egy ESC és utána a feltett kérdésre Y -t
Gyanítom azt is hogy a géphez neked is csak időkorlátos próba verziót adtak az XP ből vagy éppen ami van rajta rendszer.
Nem te lennél az első.
Ha ki van kapcsolva, akkor nem nyílik ki a meghajtó, úgyhogy csak legyen bekapcsolva, amikor beleteszed. És utána nyomj meg egy gombot. Teljesen mindegy melyiket.
Amit kiírt, az meg az alaplapod márkája meg típusa, nem kell tőle megijedni. Induláskor ki szokta írni.
Kizárt dolog!
Itt nincs kávézás, nincs evés!
Ez nem lehet a próbléma.
Ugor!
Nagyon sajnálom, hogy nem itt vagy mellettem!
Most néztem a bemedet.
Itt lenne a helyed!
Ezt csináltam Ctrl+Alt+Delete, semmi mégtöbbször kiirta ezt a szöveget, és jött egy nagy karika, amibe az volt irva CLASS
MSI Motherboard V-Class
Úgye reménytelen eset vagyok!
Még kérdezek, ha most müködik a gép, ilyenkor is belehet tenni a lemezt?