Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Fikázós topic összesítő
Már nagyon péntek délután van.
Mivel nlc úgy is szereti az ilyesmit gondoltam csinálok egy kis összefoglalót. Péntekre való tekintettel nem kell sokat gondolkodni ígérem.
1.,Kövér/sovány téma
a., sovány vagyok rühellem a kövéreket
b., kövér vagyok rühellem a soványakat
c., tökéletes vagyok rühellek mindenkit
2., Gyerek/nem gyerek téma
a., minden gyerek isten ajándéka, és vesszen aki máshogy vélekedik
b., nem minden gyerek isten ajándéka, csak a sajátom és vesszen aki máshogy vélekedik
c., minden gyerek egy istencsapása
d., nem minden gyerek egy istencsapása, csak azok akikkel találkozom
3., Dohányzók/nem dohányzók téma
a., még a bolygóról is kitiltanám őket
b., nehogymárnegyújthassakrá és úgy kezeljenek mint egy leprást
c., régen én is dohányoztam, de már nem ezért a.,
4., Idősek/fiatalok téma
a., a nyugdíjasok elviselhetetlenül agresszívek, mit képzelnek magukról
b., a mai fiatalok hihetetlenül neveletlenek, bezzeg az én időmben
c., majd te is megöregszel és akkor majd jól megtudod
Mivel ma reggel olvastam, hol másutt mint itt
, hogy az emberek nem szeretik a sok kérdést így ennyi. Indulhat a bunyó!!!!
Jaj anyus, annyira sajnálom, hogy nekem kell szembesítenem a tudatlanságoddal.
A csillámfaszpóni (minihorsus barbaruss chimilla) egy ősmagyar faj. Védett. de piacokon árulják, de csak azoknak aki rezervátumot nyitnak hogy ott kedvükre szaporodjank és így ezen nemes ősmagyar fajt megmenthetjük.
a csillámfaszláma(limalam fallos chimilla) egy genetikai kísérlet eredménye, amikor klónozni akarták a csillámfaszpónikat ám a laboros elrontotta az egészet így alakult ki az a genetikai hulladék.
de annyira hulladék, hogy már tescó változat is van belőle.
Tudod nagy különbség ám ez.
A zurammal nem tudok mit csinálni mert akármi adok neki nem esz meg semmit csak a küszöböt. Itthon sem hajlandó mást enni...Ne wombatozd le mert azok ásnak. És nem rágnak.
A csillámjószágik tudományos elméletét az alábbi képek támasztják alá.
Lányok.
Ma leginkább művelődni jöttem, szóval a mai kérdésem, mit jelent a " csillamfaszponi"?
KOLYOK? eZT MERTED MONDANI?
A kisemberre aki vilag legnagyobb kincse akit 24 eves koraig tandembe szoptattam a szomszed arva kutyakolykeivel? Aki az elet ertelme? Mit tudsz te errol te ureslelku higagyu szornyeteg?
Amikor ennel tunderibb uncili smuncili szepseges tokeletes kisember meg nem jart a foldon? Aki 1 evesen mar heberul, angolul irt olvasott, 4 evesen sotanbol disszertalt.
te nem vagy anya, nem erdemled meg hogy egy gyerek is sebesre szivja a melledet amikor a hatizsakban cipeled a 20. emeletre 15 evesen.
Teeeeeeeeeeeeee
hiaba a tied, Zeusznak is ugyanugy all a fule mint neki, szoval hiaba keversz itt ne vetitsd ram leccike
ikszdeipszilon
Most lebuktál ezzel a gyülivel. ikszdé Onnan való a kölyköd is mi? Kár a gőzért kisanyám, Zoli az enyém! Nem áll jól, ha lemásolsz, szerintem menj vissza az orvosodhoz vagy a törzsfőnökhöz, majd az rád olvas egy kötést.
Cupp
nem gondolnam.
bar a sarga csillamfaszponi nagyon hasonlit ra
van egy nagy problemam;
pisilni koll
a. menjek pisilni
b ne menjek pisilni
c. most menjek pisilni
d. kesobb menjek pisilni
lehet hogy mar nem is fontos........
tudhattam volna hogy nem birsz egy rendes tanacsot adni, emeg nem is akarsz mert akkor az exem mar regen megtudta volna hogy a szomszed faluban egy gyerek dnes je se az ove
buktattad magad megint
ikszdede cupp
most mi a baj?
on
off
nem latsz tisztan?
offoff ononon
ki tehet errol? ha jarnal a gyulibe mar regen megvilagosodtal volnaofonon.
nahat
ofof
tegyel bele brokkolit , ugy hogy kicsit pepesitsd ossze
ps; repat ne tegyel bele
cuppikszdede
vegulis nem lep meg a dolog, de legalabb arra vigyazz hogy ne a brokkolit dugd a cicadba a broki helyett.
off:
mit szolna vajon a ferjem ha a sexualis eletunk frissitesere brokkolizoldre festenem a cuncimat es masnit tuznek a tetejere/ vagy fonjam be? es ugy a masni?
on
esetleg anal, kanal, vagy villas sex? vagy az villasreggeli?
on
offon
melyiknel?
En orulok hogy elhuzta a belet innen vegre