Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Hüvelygomba nem múlik!
Kedves "Sorstársak!"
Olyanokkal szeretnék beszélgetni,akiknek volt már hüvelygombája,és bármit írtak fel a nőgyógyászok,nem múlt el.
Nekem 3 éve van folyamatosan tünetem(túrós,fehér bő váladékozás,viszketés,fájdalmas szeretkezés).
Minden fajta antibiotikumot,kúpot,grapefruit cseppet,injekciót megkaptam már,10 különféle nőgyógyásznál jártam,de NEM AKAR ELMÚLNI
Még az ezüst-kolloidot nem próbáltam...Erről van valakinek tapasztalata?
Szerintetek hová forduljak?Van valahol olyan orvos,módszer,ami,aki segíthet?Már nagyon elegem van,úgy érzem,soha nem leszek egészséges!
Várom a válaszaitokat,előre is köszönöm!
Jaj, szegény, ne add fel, biztos nem lesz ez életed végéig, és mondom, nekem is ez volt évekig, és nekem tényleg teljesen elmulasztotta a pharmatex! Már kb 1 éve nem jött elő. De én nem kúpot használok, hanem KRÉMET. Bár lehet, h nincs külrönbség, csak állagban :)
Szerintem, ha már nagyon fáj a szex, akkor először 1-2szer csak simán kend be az ujjaddal a hüvelyed belülről vele. Aztán talán javít valamit, és akkor már szexelhettek is, de mindig használd a pharmatexet a gumi mellé!
Őszintén remélem, h neked is megoldja a problémát, mert átérzem, h milyen rossz neked.
Nem olvastam el az összes hsz-t, így lehet hogy ismétlem önmagam!
A párod kapott már valamilyen gyógyszert vagy készítményt rá?
Lehet, hogy neki sem ártana urológushoz fordulni, hátha ő fertőz téged.
S egy ping-pong folyatmatban szenvedtek. Adok-kapok.
Csak itt nem ajándékot, hanem gombát!
Szerintem kenjétek be az Ő péniszét is, illetőleg szedjen ő is Klion tablettát, vagy amit a doki javasol.
Te próbálhatod a különbnél külön kezeléseket, gyógymódokat, ha az állandó partnered fertőz, esetleg hüvelyileg allergiás vagy rá!
Ezzel is számolni kell!
Nekem legutóbb amikor volt, Canifugot írt fel az orvos, és az használt is, bár nem akarom elkiabálni.
A grapfruitmagcseppet rendszeresen naponta ittad? Én tényleg abban hiszek most!
Meddőséget? :( Nem hallottam róla, de elképzelhetőnek tartom, de inkább átmeneti meddőséget szerintem. Hiszen ha a reklámnak lehet hinni, hogy 4 nőből 3-nak volt ilylen legalább egyszer élete során, akkor alig lennének terhes nők.
szia
igen sajnos már feladtam a harcot ez ellen a dög gomba ellen....
megkeseriti az életemet...
már vagy 4 éve....
most még kipróbálom a pharmatext hüvelykúpot más ötletem nem igazán van...
A szex elviselhetetlen,viszket,ég,de nem is ez a legnagyobb baj vele.
Mostanában sokat olvasok arról hogy meddőséget okoz...Ezt nem bírnám elviselni...
Te hallottál már errő valamit?
Lehet valaki írta már, de ha grepfruitmagcseppet iszol az állítólag használ. Pár hónapja én is ezt teszem, és bár nem tudom ennek hogy köszönhetően-e, de azóta nincs.
Szia!
Nem ondó allergia,mert óvszerrel védekezünk.
Hogy lehet 100 %-ra kiűzni a cukrot?
Már mindenben van...szalámitól kezdve a cukrokig mindenben:((
Szia.
Nekem kb. tíz éve volt hasonló állapot. A nőgyógyász állandóan hüvelykúpokat írt fel és közölte, hogy a partnert is kezelni kellene. A szép csak az volt, hogy partnerem nem volt (és nemi élet sem).
Évekig ment ez a folyamat. Irrigátort is kaptam. Már csak tisztasági betéttel mertem kimozdulni otthonról is, meg ilyenek.
Aztán lassacskán valahogy abbamaradt. Évek múlva kezdtem rájönni, hogy mi is lehetett ez az egész. Candida. Az édességet mindig is kívántam, de azokban az években fokozottan. Sokszor étkezések helyett is édességet majszoltam. Márpedig a candidát a cukor (főleg mesterséges cukrok) ugyebár csak táplálja.
Nem biztos, hogy neked is ez a gond. Én csak leírtam a saját történetem.
Sziasztok! Gynoxin 600 hüvelykapszulát próbálta már valaki?
Nekem ezt javasolta a nőgyógyász hüvelygombára, 1db kapszula, este kell felhelyezni és elvilegutána minden ok.
Én most nem tudom eldönteni, h meggyógyultam e mert a krémes fehér folyásom van (ami igazábol nem is folyik ki ), de nem viszket és nem is csíp szóval nem tudom, hogy most mi van...
lemaradt:
DM-ben szoktam venni.
Szia!
A krémet tutira lehet óvszer mellett használni, rá van írva a tájékoztatójára!
Egyébként mi szoktun csak simán pharmatexszel védekezni, de akkor persze megszakításos módszerrel, anniyra mi sem bízunk benne. De így szeintem elég biztonságos. Az előváladékot biztos, h el tudja pusztítani.
Te figyi,és a pharmatex krémet biztos lehet óvszerrel is használni?
Vagy magában mennyire biztonságos?
Valahogy nem bízom egy krémben,hogy az megvéd a terhességtől....
A helyzet az, hogy többféle gomba és baktérium tud igen kellemetlen dolgokat okozni. Én indulásnak két egyszerű és olcsó dolgot javaslok, saját és mások tapasztalata alapján, ha nem segít, továbblépés orvosokhoz.
-Cukor fogyasztás csökkentése
-Neogranormon krém használata sex-nél. Mindketten kenjétek be magatokat a sex előtt, mellesleg jól síkosít is.
Én is szenvedtem ettől, 2 évig egyfolytában, ha egyszer sikerült elmulasztani, 1 hónap múlva visszajött. Borzalmas volt. Aztán a végén már nőgyógyászt váltottam, gondoltam hátha egy másik doki tud valami újat mondani. Hát mondott is. Felírt valami kúpot, ami semmiben sem különbözött az addig próbáltaktól, és hozzátette, hogy ne aggódjak, majd kinövöm. Ezen a kijelentésén akkor még nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, de láss csodát, azóta semmi bajom.
Lehet, tényleg kinőttem
Amúgy a probiotikumokra azt mondta, hogy csak gyógyszergyári reklám az egész, én el is hiszem neki. Ezek után...
Heló csajok!
Na én is szeretném megosztani a tapasztalataimat! Az én életemet is évekig megkeserítette a visszatérő hüvelygomba. igen, én is mindent kipróbáltam -gyógyszerek, házi praktikák- de egyik sem volt hatásos, minden menstruáció után kiújult. (és higgyétek el, nem az én igénytelenségem miatt, mivel a tamponról teljesen leszoktam, a betétet meg kb óránként cserélem...)
Tehát úgy alakult, h pharmatex krémmel kezdtünk el az új párommal védekezni. (ennek több oka van, és tudom, h nem a legbiztonságosabb módszer, de ez most lényegtelen) A tájékoztatóján rajta van, h kül. fertőzések ellen is megvéd a pharmatex, de azt nem gondoltam, h az én makacs problémámat is megolhatja. És láss csodát, már 5 hónapja használjuk, és azóta semmi.
A legjobb, h szex közben gyógyulsz!

Úgyhogy szerintem próbáljátok ki, anniyt megér... És természetesen más védekezési módszerek mellett is lehet használni, még gumi mellett is. És legalább abszolút 0 lesz a teherbeesés esélye:P
Persze, lehet, h ha abbahagyom a használatát, ugyanúgy vissztér a baj, de szerintem nem csak én vagyok úgy vele, h már ez is jobb, mint a semmi, sőt teljes megkönnyebbülést, és örömet jelent.
Na csak leírtam, hátha vkinek segít.
És akinek szintén bevált, az írjon, hagy örüljek, h megoldottam vki problémáját!
Sziasztok.
Nem múlik, de karbantartható
Évekig szórakoztam én is, amit tb és magán orvos ma nálunk ajánlani tud,
szerintem mindent kipróbáltam.
Helyette ma ezzel létezem és egészen jól. (idős házi orvos ajánlotta)
1 liter viz, 10-15 diófalevél (később elég gyengébb főzet is)
felfőzni, állni hagyni, lehetőleg egy éjszakát.
Kb 2 dl fére egy hagyományos irrigálóba. Langyosan megtölteni, 1 csapott mokkás kanál szódabikarbónát feloldani benne.
Ezzel irrigálni. Én minden nap így teszek kb fél éve. Hüvely bemenet, ha érzékeny aloa-vera gél, nagyon hatásos és semleges.
Valamint iszom naponta ezüst kolloidot 2 evőkanállal.
Nekem az ezüst kolloidos öblítés önmagában nem volt elég. És jó drága is, ha 2 dl-t naponta el kell használni. Igaz viszont, hogy a beleket , ha iszom rendben tartja. ( én itt sem voltam tünet mentes)
Csak tapasztalatot írtam, mindenkinek kívánom hogy beválljon, ám ha mégse: ne szidjatok. Mint írtam kb fél éve csinálom: mellékhatást nem észlelek!!
Törölköző teljesen külön, már csak azért is, mert a főzet erősen szinez, na meg ugye a gomba miatt is.
Én egyszer próbáltam ilyen tejsavas irrigátoros dolgot, hát teljesen kimart és csak még rosszabb lett.
Nekem exférjemmel volt mindig hüvelygombám, aztán még előfordult 1-2 partnernél. A mostaninál soha nem jelentkezett semmi, pedig 2,5 éve együtt vagyunk.
Sziasztok!
Legutóbbi jelentkezésem óta ismét részem volt a "jóban". Sőt, kúp után (és menzesz után) sem múlt el.
Pago-pago, én folyamatosan szedek probiotikumot (más okból) és mégis a problémám fennáll
Ezért gondoltam, hogy nincs összefüggés... 
Katinka