Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Pránanadi
2004-07-20 00:201.
Létrehozva: 2004. július 20. 00:20
Sziasztok!
Szeretnék véleményeket és tapasztalatokat olvasni erről az energetikai irányzatról. Mi különbözteti meg a többitől, mint pl. a Reiki? Elég keveset tudok az ilyen dolgokról, de szeretnék ezen változtatni. Végignéztem a már meglevő topikok címét, de nem találtam olyat, ami a Pránáról szól, ezért úgy döntöttem nyitok egyet. :) Ha minden sikerül, akkor talán hamarosan részt fogok venni egy ilyen tanfolyamon, de addig is szeretnék minél többet hallani róla.
Szeretnék véleményeket és tapasztalatokat olvasni erről az energetikai irányzatról. Mi különbözteti meg a többitől, mint pl. a Reiki? Elég keveset tudok az ilyen dolgokról, de szeretnék ezen változtatni. Végignéztem a már meglevő topikok címét, de nem találtam olyat, ami a Pránáról szól, ezért úgy döntöttem nyitok egyet. :) Ha minden sikerül, akkor talán hamarosan részt fogok venni egy ilyen tanfolyamon, de addig is szeretnék minél többet hallani róla.
Biza, érdekes! Én is nagyon kíváncsi vagyok már, mi lehet az a DOLOG, ami majd teljesen kerekké teszi jelenlegi földi megtestesülésemet! Meg kissé félek is, hogy túl nagy elvárásokkal tekintek erre, aztán majd csak csalódni fogok: "Ja, ennyi az egész?!?"
Én Békéscsabán tanulom a nadiológiát, a kedves-aranyos Higyed Sándor mesternél!
Nagyon várom már az 5-st!
Te hol is tanulsz nadit?
más: kaptál malát és milyet? én is megleptem magam egy gyönyörűvel, (volt még 3 eladó a Mesteremnél a tanfolyam elején) úgy döntöttem megérdemlem
Mindössze 3 havat!
Ej,ha Csajok (és Fiúk), ez igen!
Szépen haladgattok felfelé:-) És milyen?
Hu, en is mennek 4/a-ra, csak eppen probaidon vagyok az uj munkahelyemen, a 4/a meg a mesteremnel csak hetkozben van... szoval, meg varnom kell,mire el tudok szabadulni... de kivancsi vagyok mar nagyon.
4/a es 4/b kozott mennyit kell varni?
puszi puszi soksoksok Nektek, gratula megegyszer az ujabb fokozatokhoz ;-)
Z
Beszélek itt össze-vissza, mert annyi minden kavarog a fejemben. Olyan jó lenne elmenni.
Majd írd meg, hogy hogy ment a családtagjaid kicsontozása
egyenlőre az evést gyakorlom....pedig már vége a tanfónak...
Na kijöttünk a 4/Bről. Mondhatom nagyon szép volt. De megérte elmenni. Bár igaz, hogy most az igazi probléma majd az lesz, hogy hogyan csontozzak, meg hát ügye félek is tőle egy csöppet, de már a családom 3 tagja bele is ment, hogy megcsontozom majd... hú már előre félek.
Majd írjatok hogy megy a gyakorlás!
Galathien : hülye kérdés, de nem voltál ott te is? Csak így kép alapján nagyon ismerős vagy
maci6xyz : írtam privit én is!
bye VvD
Gratula az 5 höz. szépen haladunk felfelé
télynleg furi, 2 éve még csak ízlelgettük mi is lehet ez ....( igaz még most is csak egy részét látjuk, mi is van a kezünkben )
Sziasztok!
Én nem végeztem prána tanfolyamot, csak bele szoktam olvasni a beszélgetéseitekbe.
Engem gyógyító érdekelne Kecskeméten vagy a környékén.
kb. 5 évvel ezelőtt voltam egyszer a Petrezselyem Józsinál. Most nem tudom hol érhető el ? gyógyít-e még? illetve itthon van-e Magyarországon? Ha tud valaki jó prána gyógyítót kérem írjon!!! El szeretném kerülni a gyógyszeres kezelést a depresszióm és a szorongásomra. Utolsó szalmaszál!!!!!
Köszönöm ha válaszoltok üdv maci
de jó, te már ott is vagy..
bizony már vár a szép uj tanterem, és PJ Mester, sok sikert és majd mesélj hogy érezted magad.
Nekem meg lassan készülôdnöm kell a csontira! Vasárnap délután már sokkal többet fogok tudni!
szép hétvégét kívánok én is mindenkinek és rengeteg gyakorlást!
Végre eggyet kipipálhatok, elvégeztem az 5-öst, Köszönet Ezisennek
A tanfolyamról szokás szerint nem tudok információt nyújtani, csak arra kérnélek benneteket, hogy ha maga a 7fejű sárkány állná az utatokat akkor haladjatok és meg ne álljatok az 5-ig.
szép hétvégét kívánok, nadis öleléssel
Juj! mennem kell, gyorsan...
De majd hétfőn
Ölelés....