Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Címlap
Ilyen lett az orosz sóherdiszkont – Megnéztük a budapesti Basket Plusz Diszkont Áruházat
Ovis pajtásához ment át játszani a kisfia. Amikor érte ment, azt mondták, hogy még csak nem is látták
Hiszen az nem a szívével, hanem a farkával szeret.
- na jah....mint általában szinte minden férfi...
Dehogynem az még egy plusssz rizikófaktor és
súlyosbító tényező.
A torokrák két és félszeres eséllyel alakult ki a ktatások szerint /ld: baltimore-i Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health /egy és öt partner között pedig kétszeres volt
azokkal szemben akik soha nem éltek az orális szexel.
Viszont akkor a férfi nem szereti a nőt, mert egy kapcsolatban nem ekörül kell forognia a dolgoknak.
Bár itt most akkor felvethetnénk azt a témát, hogy a nő nem kíván semmiféle érintkezést. Ezesetben meg tudom érteni a továbblépést, de amúgy, ha szereti valaki a másikat, akkor meg kell állapodni pár dologban.
Tudtad? Az orális szex jelentős kockázati tényező a torokrák kialakulásában.
Ezt a papillomavírus /HPV/ okozza, így az orális szex növeli a torokban, illetve a mandulák környékén a rákos daganatok kialakulásának esélyét.
A lényeg: hogy a férfiak nézőpontjából szemlélve, az a jó nő, aki minden ilyesmiben benne van kényszerek nélkül, úgy, hogy még élvezi is...
.....ha ez nem jön össze, előbb-utóbb a férfi megkeresi - vagy legalább is keresgélni kezdi - azt a nőt, aki kielégíti majd ebbéli vágyait.
Az a kacsintós smile egy zárójel akart lenni.
Amúgy az én párom dohányzik, alkalomszerűen iszik is, mindenféle kaját megeszik és mégsem rossz ízű neki. Lehet, hogy ő egyszerűen szerencsés alkat.
őszintén?
hogy a pasik jobban szeretik az arcra spermát, mint a seggben turkálást az tuti. De hogy a nők mit szeretnek jobban......az kérdéses, arról nem csináltam statisztikát ez igaz. Vajon hány nő élvezi s hány tűri el némán, a sperma a szájba, arcra, félve attól nem ér annyit, hogy emiatt nem megy félre a pasi.... érdekes statisztika lenne.
arról feledkeznek meg sokan, hogy ez bizony társasjáték.Nem kizárólag a pasi élvezetét szolgálja. Ha ő szereti akkor oké, ha nem szereti, akkor nem oké...
Egyrészt egyet értek, mert szerintem is jóval kevesebb nő élvezi a turkálást, mint a orális szex végzését.
Viszont ha úgy nézzünk, hogy az egyiküknek ez a kényszer, a másikuknak meg a másik a kényszer, akkor ugyanaz.
De amúgy meg, ha az arcra nem szeretik, akkor miért nem kérik, hogy pl. a mellre, hasra... Ha úgy vesszük, a nyilvános utcán hozzáérünk mindenféle dologhoz a bőrünkkel, ez pedig (jóesetben) a szerelmünkből jön ki. Aki nem szereti, hogy az arcára menjen, az nem szereti, hogy akár belé is? Vagy itt csak a szopás (ez egy olyan hülye szó
utáni arcra spriccről van szó?
Na ehhez hadd tegyem hozzá azt a tényt is, hogy pl. van olyan nő, aki azért nem szereti, mert a párja spermájának egyszerűen rossz az íze.
Ez erősen függ, az életmódtól, a táplálkozástól, az illető férfi dohányzik e vagy sem, gyakran fogyaszt e alkoholt, stb...
Ha már itt tartunk, megemlítem, hogy nekem számos esetben azt mondták a nők, hogy jóízű anyagom van - mármint az addigi tapasztalataikhoz képest. Hát persze, nem dohányzok, nem iszok alkoholt szinte soha, és erősen megválogatottan étkezem. Ezek számítanak ilyen szempontból is.
A seggben turkálás - szerintem - a férfiak nagytöbbsége szemében nem izgató szexuális mozzanat. (mármint, hogy az övébe turkáljon a csaj) Ellenben a sperma "benyeletése, vagy az arcra spricc" annál inkább. Nehogy azt mond nekem, hogy több nő szeret a férfi fenekében turkálni, mint ahány szeret spermátnyelni... (ez biztos, hogy nem igaz)
még annyit, ha nem hagyod, max megcsal
(mert neki meg ez a heppje
DD)
na tényleg főzni kell.. vendégeim lesznek.
amúgy van olyan pasi, aki ezt élvezi, akkor miért ne várhatná el, hogy te is hagyd? mint van olyan nő, aki élvezi benyelni.... és emiatt a párodnak is le kéne...
na megyek főzni:-)) más alapanyagból
mármint az, hogy a seggedbe nyúljanak és az hogy le kéne nyelni olyat amitől undorodik? miért más? mert egyik neked kellemetlen a másik meg a csajnak? igen mások a nézőpontok, de ha én elvárok valami "szenvedést" a partneremtől, akkor én is "szenvedek" miatta kicsit. Ez a kölcsönösség.
Bár mint mondtam nálam csak az fér meg, ha egyik sem áldoz be semmit, hanem minden örömmel megy.
Nem tudom, hogyan mondjam el neked, hogy szerintem a kettő nem azonos fajsúlyú dolog...(na jó, ez csak az én véleményem, lehet, a Te szemléleted szerint nincs különbség... )
Nekem semmi bajom az anyaggal, vagy az ilyenfajta kényeztetéssel, bár lenyelni valahogy akkor sem megy, de amúgy semmi ellenvetésem nincs, viszont a párom utána cukrot vagy rágót rágat velem
Kóstoltam már az övét is, az enyémet is, egyiknek sincs rossz íze, de meg tudom érteni azt is aki undorodik az ilyesmitől. Valaki szereti ezt csinálni, van aki nem...