Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Címlap
Ilyen lett az orosz sóherdiszkont – Megnéztük a budapesti Basket Plusz Diszkont Áruházat
Ovis pajtásához ment át játszani a kisfia. Amikor érte ment, azt mondták, hogy még csak nem is látták
Nekem anno a nagylánynál ő volt az orvosom/Bartos/és elkezelte.
Pogi arra figyelj hogy az adagjait megegye föleg ilyen melegbe mert ügye neki a cici is a folyadék
Sétálni mikor mentek és merre felé szoktatok?Majd talizhatnák séta közbe.
Locsi nagyon cuki, biztos hiányzik!!
És mi a neve ennek a kedves dokinőnek? És mikor van rendelése? Lehet, hogy ciki ide vagy oda, de inkább máshoz, mint a Bartoshoz... végül is a fiamról van szó!! Egyébként nálunk 2 hét alatt múlt el a sárgaság, pedig nem is adtunk neki plusz folyadékot (teát, vizet), mert nem igényelte, egyszerűen nem kellett neki és kész.
De cuki ez a kép!!
Hát igen, ezek a védőnők... Neked is a Bartost ajánlotta dokinak?
Sziasztok!
Falatkaa: nagyon édes a babád Nekem is Varga Móni a Védőnöm
4szer volt nálam azóta se
Pogi szoptatás jól megy van elég tejed?
Pusz mindenkinek
Falatkaa: nem, Anyuéknál maradt a kutyus
Na, ha jön a dokink, akkor majd MINDENRŐL beszámolok! Ő is Aurórás, úgyhogy talán válthatsz majd rá te is!
Még nincs meg a kiszemelt álomlakás vagy ház, még a lóvéval vannak problémák, de remélem hamar megoldódik!! Mindenesetre jó lenne inkább ház kerttel, Áfonya miatt is, és valami külső kerület vagy Bp-hez közeli helység, csak végre ne a betonrengeteges belváros! Tényleg Pogiii, most akkor nem veletek lakik a kutyi?
Sikerült visszaolvasnom kicsit és látom, hogy Bartos Katalinról nem sok jó vélemény volt, Én meg direkt nem akartam tegnap szidni, nehogy valakit megsértsek, de az a nő horror! Pedig még csak egyszer volt nálunk, na elég is volt. De hát ugye nem magamtól választottam, hanem a hülye (mert ő sem normális) védőnő ajánlotta, Én meg nem ismertem mást, sőt a terhesgondozás előtt a lábam sem tettem még be a rendelőbe. Most szerintetek hogyan váltsak orvost? Én is maradnék az Aurórában, mert közel van, de csak úgy állítsak be egy másik doki rendelésére, hogy jöttem hello, mert nem vagyok megelégedve a másik dokival?
Ja, azért rakok fel pár képet, hogy mindenki más is képben legyen, hogy miről beszélünk itt Pogiiival
Szóval van egy csodaszép fiam, Tomi, aki bár áprilisban született, májusra voltam kiírva, így a májusi topicon találkoztunk (bár Ő meg júniusra volt, de májusi lett a pici
), és van egy nagyon édi golden retrieverem, Poginak szintén, így ott is "találkoztunk".
Van már kiszemelt új kerület/lakás?
Ide holnap jön az új gyerekorvos, akit úgy hívnak, hogy Pálffy Márta, a telefonban nagyon aranyos hanga volt! Ő is itt rendel a szomszédban, az Auróra u-ban. Kíváncsi leszek rá élőben
Na megyek fürdeni, hátha még aludni is tudnék a köv. szopi előtt...
Pogiii, úgy látszik, mi minden topicon összefutunk
Szeretnék esetleg csatlakozni, bár mi reményeim szerint még idén elköltözünk innen, de hát majd elválik. Egyébként Én a Teleki teret erősítem a most négy hetes Tomival
A védőnőnk Varga Mónika, a doki Bartos Katalin. 1-én megyünk 6 hetes kontrollra hozzá.
Most így hirtelen ennyi, de fáradt is vagyok, úgyhogy nézzétek el
Zsú
Amúgy nem volt annyira nagyon szar kórház, állítólag a Söpfi sokkal rosszabb... csak más, mint amire számítottam. Meg gondolkodóba estem, h a kövtkezőnél hogy is legyen, merthogy várhatóan az sem fogja végig kihúzni, és lehet, h jobb lenne eleve oda járni, ahol szülni is fogok... na mind1, erre még ráérek egy ideig...
AZ LÉNYEG EGÉSZSÉGESEK VAGYTOK ÉS GYÖNYÖRŰ A BABÁD
Az biztos rossz hogy megismerted a SZENT IMRÉT ÉS VÉGIG 9HÓNAPIG A TE ORVOSODBA BIZTÁL,és ahogy itad nem volt valami jó korház !!!
puszika neketek
Kb előkészítve se voltam, mert szinte az összes magzatvizem kirobbant belőlem pár pillanat alatt, beöntést se kaptam, épp hogy csak leborotváltak, infúzió (egy másodéves csajszi gyakorolt rajtam, így alig 5. szúrásra volt benn
A spinál nem fájt, vagyis máshogy fájt, mint amire számítottam. Először szépen megkaptam a fájdalomcsillapítót, aztán domborítanom kellett. Csak nyomást éreztem, aztán valami olyasmit, mintha áramot vezettek volna a baloldalamba, de csak egy pillanatra. Ezután felfektettek a műtőszékre. (Mivel ekkor terpeszben volt a lábam, egész éjjel úgy éreztem, mintha úgy is maradt volna, rém ijesztő volt lenézni és látni, h nem is úgy van... inkább nem is néztem rá, amikor leszedtek az asztalról.) Innentől nem láttam semmit, mert egy paravánt emeltek a fejem elé.
Az ügyeletes doki aki műtött, mint utólag kiderült, nemrég végzett (!!!) és csak felügyelettel operálhatott. Viszont semmi bajom nem lett ebből, nagyon kedves fiatal srác volt, és a sebem is szép lett, szóval nincs okom panaszkodni rá. Az ügyeletes szülésznő is egy tündér volt, végig bíztatott, meg dicsért, h milyen jól bírom, ami rám is fért, mert egy kicsit feljebb szaladt a spinális érzéstelenítő és elég nehezen vettem levegőt, az infúziótól meg iszonyúan remegtem és fáztam, pakolták a kezemre a melegvizes tömlőket.
Mikor kivették a babát, alig egy pillanatra láttam, hogy elsuhantak vele a fejem mellett, és konstatáltam, h felsírt szépen. Ákos mehetett vele, megnézte, hogy mérik, tisztogatják, fényképezett is párat. Sajnáltam, h nem adták oda egy puszira sem, hiszen a Szent Imrét pont az ilyen bababarát hozzáállás miatt választottam. Ez a kórház viszont nagyüzem ahhoz képest, főleg mert szinte minden bonyolultabb esetet oda küldenek, ott van a legjobb felszerelés a koraszülöttekhez, de sajnos nem sok energiájuk marad az anyukák és a babák lelkét is ápolgatni.
Igen, írj ide is!!!
Tegnap lehet arrafelé sétáltunk, amerre laktok. Nem a 39-es házszám van veletek szemben? Ott voltunk (lettünk volna) egy cégnél...
Dancika, igen, megkaptuk!
Írok születéstörténetet, majd elküldjem ide is? Amúgy nyócker gyerek lett, ugye itt született végülis
POGI
Remélem megkaptátok a képaslapot
Örülünk hogy jól vagytok pusz Marianna
Gyönyörü a kisfiatok sok örömöt hozzá♥♥
Majd még fogok rengeteget írni, de most ki kell pakoljak még meg szoptatni, fejni, blabla...
FUTOK!